Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
isiklikult tean "värvilistest" ühte venda, kes on peale Jazzi poleeritud MUSTA värvi autosi üle poleerinud
ca 1-1.5 kilo auto peale, aga tulemus on ka seda väärt ...
Relk kirjutas:Ma tean värviliste omanikke väga hästi, aga kuna lasin seal autot vahatada ja sellega ei jäänud rahule. Mine tea - võibolla peaks uuesti proovima.
tean ka ...
ei räägi omanikest, vaid ühest konkreetsest inimesest, kusjuures polegi nii kindel et ta enam seal tööd teb, aga küll kontakti leiab kui vaja
Tean ka neid afferistidest omanikke
1 on nagu põrandaalune omanik abilinnapea Jüri ratas eksole
Vaatasin just et ka UM'i kodulehel selline teenus täiesti olemas. Äkki tasuks sinna viia. Mul auto käib nagunii ainult UM'is hoolduses ja remondis. Kas keegi nende poleerimise kvaliteedi kohta oskab midagi öelda?
Panin UM'i järgmiseks nädalaks aja kinni. Meeldis just nende suhtumine kui küsisin mis hinnaks on vastati et sõltub töö mahust ja auto värvikahjustustest. Igati mõistlik. Peaks tulema kuhugi 2000 ringi.
Käisin siis ära. Auto poleeriti ära. Kokku maksin 15K. Tulemusega olen väga väga väga rahul. Auto on nagu uus. Peegelsile. Aega läks ka muidugi kõvasti aga no eks see ongi hea tulemuse eelduseks. Kokku 7 tundi.