Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
nimelt tahan enda 2,0 ära vahetada 2,8 vastu. tahaks teada kas 2,5 plokikaan ja käigukast on samasugused kui 2,8-sel??? kas keegi on selle raske töö kunagi ette võtnud??
Sul peab olema üks komplektne e36 325 mootor ja sinna sisse istutad 328 vända ja kepsud (kolbide suhtes ei ole kindel, kas sõrm on samal kõrgusel mis 2.5-l) ja siis peakski olema sul 328 mootor. Ehk lahtiseletatuna 325 kaan mis sul on see peaks sobima ja ostad 328 alumise koplektse poole peaks olema 328.
Aga kas mingi valemiga oleks võimalik 3,0 kolbe sinna 2,5 plokki aretada . Ma mõtlen et kui hülsid üle käia ja kas need kolvid ja kepsud sobiksid kokku?
Marko_N kirjutas:Aga kas mingi valemiga oleks võimalik 3,0 kolbe sinna 2,5 plokki aretada . Ma mõtlen et kui hülsid üle käia ja kas need kolvid ja kepsud sobiksid kokku?
Minu arust(2000 a) 3.0 kolvid on ka 84mm ja kolvikäik on 89.60
2.5 on kolb 84mm ja kolvikäik on 75.00, ehk 3.0 kolvid läbimõõdu poolest peaksid sobima 2.5 plokki aga iseküsimus on see kas need jäävad ploki pinnaga tasa