Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Mure selles, et vaja pukseerida automaatkastiga bmw haapsalust tallinna.Kuidas on kõige õigem pukseerida,kas töötava mootoriga või seisva mootoriga, kui kiiresti võib pukseerida ja kui pikalt?Või on veel midagi mida peaks pukseerimisel meeles pidama.Tänan...
Sõltub asjaoludest. Võid võtta kardaani üldse maha või võtad ainult difri küljest lahti. Viimasel juhul peab kast olema PARKING- u peal. Mootor peaks ikka töötama ohutuse mõttes (pidurid, rool).Kiirust vaata LE-st.
mulle on kuskilt meelde jäänud, et autokasti ei ole soovitav pukseerida üle 30km/h.
aga kui mootor töötab, mis teda üldse vaja pukseerida? kõige parem oleks muidugi treila peale ajada.
terv hannes
520i E28 läks manalateed ja vahepeal 325IA -87, VW Caravelle 2.5i ja Nissan Leaf
Ega jah automaatkastiga autot ei soovitata pikka maad ilma kardaani lahti võtmata pukseerida. Reeglina pakutakse kuskil 50 kilomeetrit,ning maksimumkiiruseks sõltuvalt kastist 40 kuni 50 km/h. Pikema maa puhul jah kas treiler või kardaan lahti. Praeguste külmade ilmadega muidugi on kasti õli ülekuumenemise oht väiksem,ning ilmselt tuleb Tallinna sealt Haapsalust ära ka kardaani lahti võtmata,aga iga 45-minutilise sõidu järel soovitan teha väike paus,ning kontrollida kasti õlitemperatuuri. Kiiruseks üle 40-e ei soovitaks. Seega mingi 3,5-4 tunniga peaks antud operatsiooni puhul kindlasti aega varuma.
Ma ei pretendeeri küll absoluutsele tõele, kuid nii nagu mina aru sain ei tohi automaatkastika autot eriti pukseerida kuna seisva mootoriga ei toimu automaatkasti õlitus. Töötava mootori puhul turbiin käib ringi ja probleemi pole pukseeri kui kaugele tahad, lisaks muidugi töötab ka roolivõim.
nemps kirjutas:Ma ei pretendeeri küll absoluutsele tõele, kuid nii nagu mina aru sain ei tohi automaatkastika autot eriti pukseerida kuna seisva mootoriga ei toimu automaatkasti õlitus. Töötava mootori puhul turbiin käib ringi ja probleemi pole pukseeri kui kaugele tahad, lisaks muidugi töötab ka roolivõim.