klotsid
klotsid
autoks on e36 320 ja peale piduriklotside vahetust hakkasid pidurid vilstama.klotsid panin Ferodo omad.kettad on normaalsed.olen veel mitu korda uuesti lahti votnud ja puhastanud Brake cleaneriga kuid tulutult.oskab akki keegi soovitada mida teha nendega.
[quote][i]Algselt postitas maakas[/i]
autoks on e36 320 ja peale piduriklotside vahetust hakkasid pidurid vilstama.klotsid panin Ferodo omad.kettad on normaalsed.olen veel mitu korda uuesti lahti votnud ja puhastanud Brake cleaneriga kuid tulutult.oskab akki keegi soovitada mida teha nendega. [/quote]
võible sattusid siiski kehvad klotsid. kasuta originaale ning probleeme pole.
autoks on e36 320 ja peale piduriklotside vahetust hakkasid pidurid vilstama.klotsid panin Ferodo omad.kettad on normaalsed.olen veel mitu korda uuesti lahti votnud ja puhastanud Brake cleaneriga kuid tulutult.oskab akki keegi soovitada mida teha nendega. [/quote]
võible sattusid siiski kehvad klotsid. kasuta originaale ning probleeme pole.
GS
nii loctite koolitus tuleb äkki kasuks. Meile räägiti ja näidati toodet, mis mul poes müügil ka, see määre käib klotsi tagumisele pinnale, kus toimub ka hõõrdumine. Kui sa juba brake cleaner-it kasutasid ja ei kadunud hääl ära siis ju seal viga ei ole, häält tekitab mingi muu pindade vaheline hõõrumine. Tee katse seda loctite stuffi panna.