Mailel on kõige armsam sõber!Maile kirjutas:Ma võtan sõbra julgestuseks kaasa.
Kogunemine Tallinnas teisipäeviti 20:00 Mustika parkla
Re: Kogunemine Laagris , teisipäeviti kell 20:00
Hm ma sattusin ka korra mustikasse,lihtsalt olin nälga suremas kuna turbo install võttis terve pika päeva ja pidin kuskil oma hessist soetatud kräpi sisse ajama,alla veeredes vaatasin vtf bemmide gäng ,aga kuna ei teadnud mis värk seal on siis hoidsin eemale ja piilusin posti tagant.
Vabandan ka pläristamise pärast aga olin näljast nõrkemas õhtuks ja summutit lõpuni valmis ei suutnud enam teha üldse poolik oli veel kogu auto,mark oleks näidata bemmihuvilistele
Vabandan ka pläristamise pärast aga olin näljast nõrkemas õhtuks ja summutit lõpuni valmis ei suutnud enam teha üldse poolik oli veel kogu auto,mark oleks näidata bemmihuvilistele
C:\>Sent from my i386 using MS-DOS__
täna oli jah vist tipphetkel pea 20 autot.
ja tore oli näha nägusid keda polnud tükk aega näinud, Taavi, Janely, Maile, Toivo...
ja tore oli näha nägusid keda polnud tükk aega näinud, Taavi, Janely, Maile, Toivo...
_siim_ , mis masinaga tegu oli? punane E30?
Sama jah,aga ma suudan korralikult ka liikuda sellega
Küsimus siis selle helkuri kohta.Kas neljapäeval on hängil keegi selline kellelt seda soetada ?
_siim_ kirjutas:Sama jah,aga ma suudan korralikult ka liikuda sellega
Selle lärmiga jäid sa silma aga juurde astudes ja "tere" öeldes, jääksid sa ka meelde
Küsi Kimmo käest infot, Annely vist siis veel ära ja Hanno ei sebi eriti hängidel.kapa kirjutas:Küsimus siis selle helkuri kohta.Kas neljapäeval on hängil keegi selline kellelt seda soetada ?
Jõuab,kui auto valmis.Janely kirjutas:Selle lärmiga jäid sa silma aga juurde astudes ja "tere" öeldes, jääksid sa ka meelde
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
[/quote]_siim_ kirjutas:Jõuab,kui auto valmis.Janely kirjutas:Selle lärmiga jäid sa silma aga juurde astudes ja "tere" öeldes, jääksid sa ka meelde
ei saa enne autot valmis kui mina
524td, 750il , e12 520(m52b28), e21 315(m10turbo), E30 325i coupe, e39 530d, audi allroadc5 , e36 2,5 cabrio :) Kui midagi vaja siis 58344541
Erinevalt sinust on mul juba uus turbo küljes ja puhus täna korra 1,8 bar cooler lähipäevil ja pumba asja vaatame,saan enne jah
Kuna eile sain Toivolt auto kätte ja sai sellega linna peal auringe tehtud, siis käisin korra ka vist 22 paiku Mustika alt läbi nati luuramas. Päris palju oli autosid kohal. Kuid kuna ühtegi tuttavat nägu/autot polnud näha, siis vaid luuramiseks see jäigi
- Toomas_K
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW 530D
Kuna see teisipäev on Meie armsate Naiste- ja vastlapäev siis teeks selle hängi Nõmmel vanaka mäel!!!
Kellaaeg jääks samaks. Kaasa siis tuleks võtta meie Armsad Naised, kelgud/istmiku alused, võib-olla vastlakuklid, soojad joogid ja midaiganes keegi veel tahab kaasa võtta:D
Autod saab parkida Nõmmeturu parklasse.
Mitmed inimesed on juba oma kohalolekut garanteerinud aga eks igaüks võiks siia teemasse ka kirjutada kui ta tuleb siis teab arvestada palju meid siis kokku tuleb.
Kui kellelgi on mitmeid kelke ja asju siis võtke kõik kaasa sest kõigil võib-olla ei ole või ei ole võimalik kaasa tuua vms.
Terv. Toomas
Ps: Loodame, et palju inimesi lööb rahva traditsiooniga kaasa:D
Kellaaeg jääks samaks. Kaasa siis tuleks võtta meie Armsad Naised, kelgud/istmiku alused, võib-olla vastlakuklid, soojad joogid ja midaiganes keegi veel tahab kaasa võtta:D
Autod saab parkida Nõmmeturu parklasse.
Mitmed inimesed on juba oma kohalolekut garanteerinud aga eks igaüks võiks siia teemasse ka kirjutada kui ta tuleb siis teab arvestada palju meid siis kokku tuleb.
Kui kellelgi on mitmeid kelke ja asju siis võtke kõik kaasa sest kõigil võib-olla ei ole või ei ole võimalik kaasa tuua vms.
Terv. Toomas
Ps: Loodame, et palju inimesi lööb rahva traditsiooniga kaasa:D
525I-->323I-->540I-->528I-->530d-->530d
No mina igatahes olen kohal, vaja ainult kuskilt endale kelk sebida
Lowlifer
tulen ja võtan kelgu kaaaa!
ei ole midagi ,kellel kelku pole võtab kapoti maha nagu kunagi mingid ässad civicuga tegid.
Küsin üle,kas vanakas jääb nõmme mäest üles sõites vasakule?Samale poole kus turg jah.
Vbl tulen ka koos punase kapotiga,kui kuidagi autosse saan selle.
Vbl tulen ka koos punase kapotiga,kui kuidagi autosse saan selle.
- Sander.
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 640xd F06
- Telefon: 56500423
täitsa võimalik, et tulen kah liugu laskma koos tüdrukuga loodame, et kelk autosse mahub
JESSS! MUL HEA LÄHEDALE TULLA SIIS. Võtaks oma kõvera kapoti ka kaasa?
Tagavedu pole naistele? :D
BMW E36 coupé 316i 1994 a.
- Toomas_K
- Klubiliige
Vanaka mägi asub jah Nõmmemäest üles tulles vasakule.
Kell 20.00 saame siis kõik parklas kokku.
Võib-olla tasub tulla varem kuna äkki tekivad parkimiskohtadega raskused:D
Janeka, bronni mulle ka üks koht su kõvera kapoti peal!
Kell 20.00 saame siis kõik parklas kokku.
Võib-olla tasub tulla varem kuna äkki tekivad parkimiskohtadega raskused:D
Janeka, bronni mulle ka üks koht su kõvera kapoti peal!
Hea et ma just eile viskasin rooliga kelku ara mis tahtsin talveks katuse epale panna:D
Ehk tulen minagi sõbrannaga kohale... Veel päris kindlalt ei tea
- massu
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318TDS
Kui homme tööpäev pikaks ei veni, siis tulen ka kelgutama. Peaks ~4 pepukat ka olema.
e36 318TDS Touring '95a. - White&Low
E46 318 '98a.
E46 318 '98a.
Veereb ka kohale .
Eelmine aasta käis 5 inimest, siis seekord loodaks ikka aktiivsemat osavõttu.
niih, kelgutamas kaidud. Hetkel istume buldogi pubis, nii et kes soovib, voib liituda veel.
- massu
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 318TDS
See nüüd siiski juba Nõmme pubiRain530 kirjutas:niih, kelgutamas kaidud. Hetkel istume buldogi pubis, nii et kes soovib, voib liituda veel.
e36 318TDS Touring '95a. - White&Low
E46 318 '98a.
E46 318 '98a.
Väga äge oli. Kelgud said natuke kannatada, aga pole hullu! Aitäh, et nii lahedad olete!
Tagavedu pole naistele? :D
- Toomas_K
- Klubiliige
Nii nüüdseks oleme kodus:D
Mulle meeldis see kui alles jõudsime mäele ja oli juba pime:D hüppasin kelgule ja läks..
jõudsin siis mingisugune paarsada meetrit sõita, kelgu pidurid juba ei mõjunud:D ja siis tuli pahh, pahh,pahh, neli hüpekat järjest. Kõrval seisev tüdruk suht ehmus:D ja pärast ta sõbrannad rääkisid, et ma olin mingi meetri kõrguseid õhulendusid teinud:D
Suht hirmus oli. olöin juba ära unustanud kuidas väiksena(mitte, et ma nüüd suur oleksin) sai huumorit tehtud.
Mõtlesin, et saan väga haiget aga ei miskit, sõit läks edasi...
Muidugi meeldis mulle coleyga tehtud tandem sõit:D ja see rongi sõit oli ka üle prahi.
Siis sai mindud Hiiu pubisse ja võetud üks väike praad ja kokteil mis sai naisterahvastega kokku köödud.
Seltskond, noh 5+ juttu jätkus ja kui poleks olnud teisipäev siis istuksime ka praegugi kusagil.
Igaljuhul tänud: Kerli, Janeka, Tõnis, Reigo, Ilmar(ta naiste rahvas ja kaks toredat poissi:D), Rain ja Jann
Võib-olla oli veel inimesi aga me ei jõudnud neid ära oodata ja läksime ilma nendeta mäele.
Mulle meeldis see kui alles jõudsime mäele ja oli juba pime:D hüppasin kelgule ja läks..
jõudsin siis mingisugune paarsada meetrit sõita, kelgu pidurid juba ei mõjunud:D ja siis tuli pahh, pahh,pahh, neli hüpekat järjest. Kõrval seisev tüdruk suht ehmus:D ja pärast ta sõbrannad rääkisid, et ma olin mingi meetri kõrguseid õhulendusid teinud:D
Suht hirmus oli. olöin juba ära unustanud kuidas väiksena(mitte, et ma nüüd suur oleksin) sai huumorit tehtud.
Mõtlesin, et saan väga haiget aga ei miskit, sõit läks edasi...
Muidugi meeldis mulle coleyga tehtud tandem sõit:D ja see rongi sõit oli ka üle prahi.
Siis sai mindud Hiiu pubisse ja võetud üks väike praad ja kokteil mis sai naisterahvastega kokku köödud.
Seltskond, noh 5+ juttu jätkus ja kui poleks olnud teisipäev siis istuksime ka praegugi kusagil.
Igaljuhul tänud: Kerli, Janeka, Tõnis, Reigo, Ilmar(ta naiste rahvas ja kaks toredat poissi:D), Rain ja Jann
Võib-olla oli veel inimesi aga me ei jõudnud neid ära oodata ja läksime ilma nendeta mäele.
Nii, kohal käidud, pikk liug tehtud ja kelk ka mõlgitud, niiet igati tore üritus ja loomulikult oli kirsiks tordil meie väike afterparti Nõmme pubis
Lowlifer