No aga sa olid selle ära ka teeninud!raudsic kirjutas:Ma sain peapesu ja näopeksu esimeseks korraks
Uued tulijad võiksid ainult meeles pidada, et ei tasu enda autosse istuma jääda
No aga sa olid selle ära ka teeninud!raudsic kirjutas:Ma sain peapesu ja näopeksu esimeseks korraks
Irw, siis ma ei julge tullaHenri_J kirjutas:No aga sa olid selle ära ka teeninud!raudsic kirjutas:Ma sain peapesu ja näopeksu esimeseks korraks
Uued tulijad võiksid ainult meeles pidada, et ei tasu enda autosse istuma jääda
+1tigekala kirjutas:
Irw, siis ma ei julge tulla
See oleks siis mina..Henri_J kirjutas:Üllatavalt suur osavõtt ja mitmed uued näod - päris lahe oli, jah.
Kes E46 320d hõbedase kuudiga muidu oli?
Sel neiul kes ka nendega seal kolmseses pundis oli oli kaamera käes ja maeitea kas ta siis filmis või pildistas focuse vägitükke...InterFace kirjutas:Ei pandki mingit kaamerat tähele. Noh , jamani asi ei jõudnud tegelt tema õnneks kuna sealt ei järgnenud midagi üleolevat ega õigustavat. Aga see selleks.
See uus mees oli nii tubli et kui tuli autost välja astus punti ja tutvustas ennast ja ütles et tema on uus.RichardJ kirjutas:See oleks siis mina..Henri_J kirjutas:Üllatavalt suur osavõtt ja mitmed uued näod - päris lahe oli, jah.
Kes E46 320d hõbedase kuudiga muidu oli?
Korraks nähtud ka huviline kui ka BMW e39 touring-misv2rkon- kirjutas:Vaatan, ka vist läbi, esimest korda