Ringrajale sõitma
Re: Ringrajale sõitma
Nagu nende kalendrist aru saada, siis see teisipäev (09.07) ei saa sõita ?
Tänavabemme oli peale minu seekord ainult üks (jõujaama tänavalt rajale bemmil on juba puur sees, see ei kvalifitseeru). Ausalt ütlen tasub seda rada kõigil proovida. Väga sile ja hea pidamisega. Suutsin lausa 18 ringi teha enne kui piduriklotsid järgi andsid. Minul personaalselt veel julgust nendel kahel kõveral sirgel lõpuni gaas põhjas lasta ei tekkinud.
Mis autoga olid? Z4ga? Ma olin selle teise tänavabemmiga siis ilmselt. Ma pean ka ütlema, et väga mõnus rada oli. Mul nii aeglane auto, et kiiret kurvi kannatas küll täistallaga võtta
Z-ga jah. Oma audiga sellele rajale mineku matsin küll maha:)Madis. kirjutas:Mis autoga olid? Z4ga? Ma olin selle teise tänavabemmiga siis ilmselt. Ma pean ka ütlema, et väga mõnus rada oli. Mul nii aeglane auto, et kiiret kurvi kannatas küll täistallaga võtta
1.42. Ma käisin esimest korda Audrus, vanal rajal pole ka sõitnud. Auto on ok, püsis teel, pidurid olid head. Imre, sa võiks mõni üritus kõrvale tulla ja juhendada, ma olen harjunud väikeste teravate kurvidega kardikatega.
Viimati muutis Madis., 20.08.2013 20:45 42, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: Kuu aega hiljem teine katse ja 1.39 :)
Põhjus: Kuu aega hiljem teine katse ja 1.39 :)
-
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW E39 530d
Kui nii võtta, siis mul pole ju sulle suurt midagi õpetada, ma sain 1:41 ajaks ju
Samas ega ma kade pole ja kui saan siis ikka võiks proovida lihvida
Samas ega ma kade pole ja kui saan siis ikka võiks proovida lihvida
EBK Kossutiim
- wirx
- Huviline
- Peamine sõiduk: M5
- Kontakt:
Kui vähegi põnevam auto, siis raja haldaja Andres tuleb kas ise kõrvale või soovitab mõnda enda töötajatest, küsida võib alati neiu käest infoletis, juhul kui nägupidi mehi ei tunne.
Kui just rinkahai pole, siis ei pruugi teisemehe õpetus alati kasuks tulla
Kui just rinkahai pole, siis ei pruugi teisemehe õpetus alati kasuks tulla
BMW M5 V10
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW e39 530d
Keegi siit seda gt86 ka proovinud seal on? Muljed?
Tekkis plaan ülehomme (13.08) Audrusse rajaõhtule minna. Kas oleks veel huvilisi?
Mul oli ka plaanis minna et natukene autot rajal testida ja seadistada.
Edited: Seekord siiski Pärnu ei lähe. Ilmaennustus ei ole just paljulubav.
Edited: Seekord siiski Pärnu ei lähe. Ilmaennustus ei ole just paljulubav.
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Pärnus selline üritus tulemas siis:
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopi ... =2&t=23087" onclick="window.open(this.href);return false;
Vabad kohad veel täitsa olemas...
http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopi ... =2&t=23087" onclick="window.open(this.href);return false;
Vabad kohad veel täitsa olemas...
E36 Coupe