!!! EBK suvepäevad. JÄRELKAJA !!!
On siis selgunud täpsemalt, et kus see tallinna rahvas kokku saab? sellest saan aru, et kella 18.00 aga kus? (mis see maksi parkla endast kujutab, äkki saab midagi konkreetsemalt)
Ja üks probleem veel, kas ma võin hilineda ca 10 min. mul laev jõuab sadamasse kell 17.40 siis läheb aega ennem kui maale saan ja siis veel sellesse parklasse ka vaja kihutada!
tervitustega Rauno
Ja üks probleem veel, kas ma võin hilineda ca 10 min. mul laev jõuab sadamasse kell 17.40 siis läheb aega ennem kui maale saan ja siis veel sellesse parklasse ka vaja kihutada!
tervitustega Rauno
E32 750i 220kW
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
suvepäevad kauksis
pakun välja siis idee, et sõitke kahes grupis - esimesena panevad ajama need kellel veri vemmeldab ja siis teise gruppi koonduvad "vanamehed" ja muud rahulikud tüübid. . Ise liituksin ka nö " vanameeste" seltskonnaga kuna ei taha eriti diislit piinata vaid mõnusalt kulgeda.
Esmaspäeval uurin Kauksi asja lähemalt, et kas saab koha kindlalt või ei.
Täna raadiomist kuulsin, et seal kandis ikka keeld peal, kui asjad nii, siis ülikiires korras vaja leida uus koht. Keegi siin rääkis Haapsalust, aga noo see ju täitsa teine kant
Ei teagi kohe mida ette võtta, kas äkki kaaluda Randos-e välja pakutud kohta uurida lähemalt, või mida teha, ei tea, ...
Täna raadiomist kuulsin, et seal kandis ikka keeld peal, kui asjad nii, siis ülikiires korras vaja leida uus koht. Keegi siin rääkis Haapsalust, aga noo see ju täitsa teine kant
Ei teagi kohe mida ette võtta, kas äkki kaaluda Randos-e välja pakutud kohta uurida lähemalt, või mida teha, ei tea, ...
Mercedes EQS 450+ 2022
Viljar kirjutas: Täna raadiomist kuulsin, et seal kandis ikka keeld peal, kui asjad nii, siis ülikiires korras vaja leida uus koht. Keegi siin rääkis Haapsalust, aga noo see ju täitsa teine kant
:
Ma arvan, kui tahtmine on suur suvekatele tulla siis pole oluline mis Eesti otsas need toimuvad, Eesti nii väike ju
E32 750i 220kW
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Ma ka ei saa aru, mis vahet sel on kus see on... Tallinna omadele ei tohiks ka eriti vahet olla, kas Kauksi v Haapsalu. Lõunapoolsetel vbl on tiba raskem, aga üldiselt vinguvad mittetallinlased vähem kui muud loomad- Tartu omad on küll alati kohal olnud, isegi kui neil on rohkem sõitu olnud... See siis kiituseks neile, eriti arvestades, et sealpool ei ole ma küll ühtegi suurt üritust kogenud. Suvina aeg ja kõik nagunii ratastel ju
Ja nagu arnie ütles- kõik sõltub tahtmisest
P.S. Ei vihjanud siinkohal personaalselt kellelegi
Ja nagu arnie ütles- kõik sõltub tahtmisest
P.S. Ei vihjanud siinkohal personaalselt kellelegi
kui kauksi ära langeb siis on kehvasti (minu jaoks). kuna mul seal kõrval mustvees suvila ja plaan nagunii samal ajal veeta seal oma sünnipäeva siis ma mujale ei hakka kohale tulema . sealt oleks hea, keegi viskab mind kohale, panen päevakese pidu ja õhtuks kaon suvilasse magama.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Arvan endiselt, et kui sa ei taha, siis sa ei pea mind mõnitama...Viljar kirjutas:Tuletõrjuja-vetelpäästja on meil nagunii üritusel olemas, muidugi ta kardab vett nagu tulda, aga ma arvan, et saaks hakkam
Vahepeal on tulnud veidi vihma, kuid ei tea, kas see veel meile metsad avab...
Ootan huviga esmaspäeva, et siis lõpuks selgust saada...mis siis ikkagi toimuma hakkab... Loodame ikka kõige paremat ja et asjad ikka plaanitult kulgeksid.
Kui aga asi seal nii väga kiiva kisub ja tõesti on vaja kiirelt uue koha otsinguga tegelema hakata, siis julgen veel Põhja-Eestis säärast kohta välja pakkuda nagu Karepa. Asub see siis Kunda ja Toolse vahepeal kuskil, kohe mere ääres...Olen kunagi seal aastaid tagasi laagris olnud, kuid mis seal praegult toimub, sellest pole aimugi...
Aga on ilus ja lahe koht
Minu kõrvu lekkis selline info, et sinna kokkutulekule ei tule mitte ainult need kes registreerunud ja raha maksnud vaid ka need kes lihtsalt tahavad tulla ja vaadata mis toimub. Loodetakse näha tuunitud bmw-sid, kiirendusi ja kõva läbrakat. Selline arvamus vist bmw-dest kõikidel, et kui bmw kokkutulek sis see tähendab vaid tuuningut ja kiirendust. Ja mitte ainult kuskilt ühest kohast vaid eesti erinevatest kohtadest nagu ma aru sain tuleb rahvast kohale. Kysimus sis selline, kas oleme seal kuskil kinnises kohas? ei ole eriti meeldiv kui mingi lambi rahvas tuleb kohale ja hakkab privaatsust rikkuma, et oleks vaid see rahvas kes maksnud. Vot selline lollus sis minu kõrvuni jõudnud.
V8
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Seni on igatahes kõik üritused olnud ainult maksnutele, ei usu ka seekord, et mingid suvalised tulevad- õigemini olen kindel, et ainult oma rahvas on. Mis puutub kiirendusse- ei ole kunagi midagi sellist olnud ja ei tule ka edaspidi. Tuunitud BMWsid ei ole ma ka väga seni näinud, pigem on kohalkäinud rahval originaalilähedased autod
Läbrakas- noh, eks nats ikka õlut või asja võetakse, aga päris koomarallit vaevalt tuleb
Läbrakas- noh, eks nats ikka õlut või asja võetakse, aga päris koomarallit vaevalt tuleb
See Kauksi Rmk piirkond on suur ja meil on seal üks piirkond sellest alast ülejäänud ala on teised inimesed. Kui e34-dega olime kauksis siis küll keegi ei tüüdanud meid ainult mingi autotäis vendi kes otsisid Pärnutparbmw- kirjutas:Ei no seda tahtsingi kuulda, et see kauksi kämping on ainult meie jaoks kinni pandud. ja et lihtsalt rahvas sinna kämpingusse ei satu.
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Kontakt:
Päris lähedale siis vennad sattunud, Pärnu-nimeline küla satuib tõesti vist sinna Kauksi kantiVeljo_V kirjutas:autotäis vendi kes otsisid Pärnut
Aga mis puutub meie vs teiste seltskond, siis seni ei ole küll ükski kutsumata külaline meid tüüdanud ning arvan ka seda, et meie sletrskond saab seal piisavalt suur olema, et päris lampi vennad naljalt ligi ei tiku, noh, eks paljudel see arusaam ka, et bemmimehed, need vanad kuked ju
kahjuks pole suurt järgi minu e30 -el originaalist, nii et ärge killima tulge et solgin ...värvimata ka....AARE530 kirjutas:Seni on igatahes kõik üritused olnud ainult maksnutele, ei usu ka seekord, et mingid suvalised tulevad- õigemini olen kindel, et ainult oma rahvas on. Mis puutub kiirendusse- ei ole kunagi midagi sellist olnud ja ei tule ka edaspidi. Tuunitud BMWsid ei ole ma ka väga seni näinud, pigem on kohalkäinud rahval originaalilähedased autod
Rubic BMW Team
- Kristjan_T
- Huviline
Nii, täna sai helistatud ja paari kohta isegi kaemas käidud, kuid oluliselt targemaks ei saanud.
Kauksis võeti täna metsaminemise keeld maha, aga tuletegemise keeld on endiselt olemas (lõkke, grill, gaas), lubatud ainult elektriga, aga siis jääb toitlustaja jänni ja samas need, kes on ilma toitlustuseta, on omadega ka jännis.
Jägalas on üks hästi ilus koht, aga seal on bronn peal, homme saan teada kas läheb ära või ei.
Haapsalu lähedal on tuttava kaudu üks koht, kuid seal laupäeva lõunani lastelaager, nii et ei midagi (oleks järgmine nädalavahetus, siis saaks selle koha).
Homme lähen õhtupoole Nõva kanti (Peraküla telkimisala) piiluma, seal ei ole vähemalt mingeid keelde ja asub täitsa mere ääres.
Varsti tõesti tunne, et reedel saame teada, kus toimub ja lõpuks paneme oma telklaagri kuskile keset karjamaad püsti.
Tervitustega,
juhe.hakkab.kokku.jooksma@viljar
Kauksis võeti täna metsaminemise keeld maha, aga tuletegemise keeld on endiselt olemas (lõkke, grill, gaas), lubatud ainult elektriga, aga siis jääb toitlustaja jänni ja samas need, kes on ilma toitlustuseta, on omadega ka jännis.
Jägalas on üks hästi ilus koht, aga seal on bronn peal, homme saan teada kas läheb ära või ei.
Haapsalu lähedal on tuttava kaudu üks koht, kuid seal laupäeva lõunani lastelaager, nii et ei midagi (oleks järgmine nädalavahetus, siis saaks selle koha).
Homme lähen õhtupoole Nõva kanti (Peraküla telkimisala) piiluma, seal ei ole vähemalt mingeid keelde ja asub täitsa mere ääres.
Varsti tõesti tunne, et reedel saame teada, kus toimub ja lõpuks paneme oma telklaagri kuskile keset karjamaad püsti.
Tervitustega,
juhe.hakkab.kokku.jooksma@viljar
Viimati muutis Viljar, 07.08.2006 22:20 47, muudetud 1 kord kokku.
Mercedes EQS 450+ 2022
[quote="Aaro] Vilts, minu kogemused on sellised, et harilikult viimase hetke peokohad ja peod on alati kõige paremini välja kukkunud, kui need mida sada aastat on ette planeeritud![/quote]
Täiesti õige jutt, mul samad kogemused ja mitte üks, nii et ei ole mõtet põdeda selle üle, et pidu tuleb jama, vaid oleneme õnnelikud selle üle, et vist järjest lõbusamaks see pidu väljakujunema hakkab
Täiesti õige jutt, mul samad kogemused ja mitte üks, nii et ei ole mõtet põdeda selle üle, et pidu tuleb jama, vaid oleneme õnnelikud selle üle, et vist järjest lõbusamaks see pidu väljakujunema hakkab
Viimati muutis arnie, 07.08.2006 22:12 41, muudetud 1 kord kokku.
E32 750i 220kW