Verd andma kolmap.12.03.2008
Mina vaatan seda asja veel. See sõltub sellest, kas härra jõuab selleks ajaks koju või mitte, sest enam ma ei jõua igiliikurist last kinni hoida nagu eelmine kord vere andmise ajal, kuid minust eemal ta kindlasti ei ole nõus ilma nutmata olla. Seega, vaatab seda asja. Kui ma ka kolmapäeval ei tule, siis käin mõni teine päev üks ära, ega heategu tegemata ei jää
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Kuskohast sind peale peab korjama ?Rubic kirjutas:et siis minul ikkagi nii et kui keegi mustakalt läbi liigub w siit läheb ja pärast tagasi ka jõuab siia siis wõiks märku anda ja asjad...
Kui keegi teine seda ei tee , siis tulen ise ja võtan sind peale.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Mismoodi? Koguneme ja lendame siis kõik korraga peale? Ma isiklikult laekun ehk poole 6-ks, ja lähen lasen mahlad välja. Peale seda võib platsi peal kella 7-ni tsillida ja kohvi juuaTarmo kirjutas:koguneme Ädala verekeskuse esisel platsil.
http://www.ristle.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Põhimõtteliselt oleks tore kui Magistrali kandist saaks peale võtta ja pärast Mustika keskuse kantiTarmo kirjutas:Kuskohast sind peale peab korjama ?Rubic kirjutas:et siis minul ikkagi nii et kui keegi mustakalt läbi liigub w siit läheb ja pärast tagasi ka jõuab siia siis wõiks märku anda ja asjad...
5133216
Rubic BMW Team
Tere
Pigem leian siit sutsu irooniat mõne varasema vastaja kohta.
jJanno
Tegemist peaks olema suht kogenud doonoriga, keda muuhulgas olen kohanud ka kiirabiauto roolis. Seega ei kahtle tema panuses...toots kirjutas:Ka suht mõistlik vabandus.jevgeni kirjutas:Ma tuleks kah, aga kahjuks pole midagi selga panna.
Pigem leian siit sutsu irooniat mõne varasema vastaja kohta.
jJanno
exTouring
Rubic kirjutas:Põhimõtteliselt oleks tore kui Magistrali kandist saaks peale võtta ja pärast Mustika keskuse kantiTarmo kirjutas:Kuskohast sind peale peab korjama ?Rubic kirjutas:et siis minul ikkagi nii et kui keegi mustakalt läbi liigub w siit läheb ja pärast tagasi ka jõuab siia siis wõiks märku anda ja asjad...
5133216
Ise stardin ka siit samast kadaka juurest ja tulen mõõda sõpakat nii et aja näp püsti ja näita säärejooksu siis võtan peale
Nu, kohal oli ikka üle 10 auto Tore.
Eriti lahe oli kuulata kuidas arstitädi oma poja uhkest kaamerate ja turvapatjadega turvalisest bemmist kukkus jahvatama
Eriti lahe oli kuulata kuidas arstitädi oma poja uhkest kaamerate ja turvapatjadega turvalisest bemmist kukkus jahvatama
http://www.ristle.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
Kaks inimest olime mina ja Kapa.Ain kirjutas:Päeval oli juba kaks inimest käinudwax kirjutas:Nu, kohal oli ikka üle 10 auto Tore.
Kas sa räägid tädist NR. 3 kabinetis Ka minagi sain seal heietada teemal BMW
Mercedes EQS 450+ 2022
See nr3 kabinetis oleva tädiga sain minagi samadel teemadel vesteldaAin kirjutas:Päeval oli juba kaks inimest käinudwax kirjutas:Nu, kohal oli ikka üle 10 auto Tore.
Ka mul tuli talle BMW üritustest pikemalt rääkida. Tore tädi oli, samal ajal kui ise jutuhoos olin ei märganudki millal vahepeal sõrm augustatud sai, alles rooli istudes tuletas ennast meeldeMarger kirjutas:See nr3 kabinetis oleva tädiga sain minagi samadel teemadel vesteldaAin kirjutas:Päeval oli juba kaks inimest käinudwax kirjutas:Nu, kohal oli ikka üle 10 auto Tore.
Igatahes tore et niipalju inimesi seekord tuli ja võibolla oli isegi mõistlik, et kõik ühel ajal ei sattunud, oleks pikk järjekord tekkinud
X3 3,0D E83 & 123c E82
Ühesõnaga võib öelda, et läks seekord ilusti korda
Viimati muutis Viljar, 13.03.2008 10:20 54, muudetud 1 kord kokku.
Mercedes EQS 450+ 2022