Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Nagu jutuks on olnud, siis mais on plaan teha Rakveres EBK liitumisüritus.
Kuna olen ise mai algu-poolel laupäeviti tööl ja vaba laupäev alles 24 mai, siis teeme väikse küsitluse kuupäeva välja selgitamiseks.
11 ja 18 mai on pühapäevad ja 24 on laupäev.
Ise mõtlen, et äkki pühapäev ongi parem, mais ilmad juba ilusamad ja laupäevaks võibolla mingid muud huvitavad plaanid rahval tehtud, aga eks küsitlus näitab mis on parem .
Viimati muutis Viljar, 18.04.2008 09:57 34, muudetud 1 kord kokku.
Algatuseks väike kogunemine, pildistamine, tutvumine.
Edasi külastada Rakvere Ordulinnust (loodame, et koos giidiga)
Ja lõpuks suunduda kuskile kaunisse kohta grillima, grilli kõrvale väike pildisatmine, tutvumisring, autode uurimine-puurimine jne.
Ma ei hakka kuupäeva valima ,kuna olen nõus ükskõik millisel päeval tulema !
Ise arvan Samuti et see Palmse, Altja jne . ranniku kant sobiks kindlasti ja seal oleks ka grillimis võimalusi !
Kui millegagi pole tulla siis tulen kasvõi R-Taksoga
Nutan ja kallan ,naeran ja tallan Fack The Fuel Economy
Mida aeg edasi, seda suurem on tõenäosus, et oma autoga saaksin üritust kaema tulla. Seega siis 24. mai minupoolt.
Pole küll veel oma mai kuu töökraafikut näinud, kuid usun et kui peaksingi tööl olema, küll siis ära saan vahetatud.
Aga kui üritus peaks toimuma ajal, mil auto veel valmis pole, siis pakub ehk keegi küüti?
Pole juba ammu klubi üritustest osa võtnud ja hinges kripeldus sees... OT: Küsitluses laupäev kahe p-ga!
randos kirjutas:Mida aeg edasi, seda suurem on tõenäosus, et oma autoga saaksin üritust kaema tulla. Seega siis 24. mai minupoolt.
Pole küll veel oma mai kuu töökraafikut näinud, kuid usun et kui peaksingi tööl olema, küll siis ära saan vahetatud.
Aga kui üritus peaks toimuma ajal, mil auto veel valmis pole, siis pakub ehk keegi küüti?
Pole juba ammu klubi üritustest osa võtnud ja hinges kripeldus sees... OT: Küsitluses laupäev kahe p-ga!