Lõuna-Eesti tuur 31.mai ja 1.juuni 2008
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Väga tubli Inno et oled viitsinud asja ette võtta. Ülekanne läheb täna teele nii et võib minu nime kirja panna. Varsti näeme
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Meie Helenaga oleme rivis.
Mingi küsimus oli mul ka, aga läks meelest ära. Ja märkmik on ka kadunud
EDIT: Aa, meelde tuli Mis ajaks sa Inno tahad, et rahad hiljemalt laekunud oleksid?
Mingi küsimus oli mul ka, aga läks meelest ära. Ja märkmik on ka kadunud
EDIT: Aa, meelde tuli Mis ajaks sa Inno tahad, et rahad hiljemalt laekunud oleksid?
Viimati muutis eero, 08.05.2008 10:23 03, muudetud 1 kord kokku.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Mu sara tagaiste tühi nii et härra sir Marko võid tulla küll.. eelmine aasta olin ma su auto peal Jaanika sa võid ka ma arvan tulla kui sa üksi tuled aga kui võtad mehe kaasa siis 3 kesi vist taga läheks suts kitsaks ikkagiMarko S kirjutas:Eks ma vean kah oma tagumiku kohale,aga ma veel mõtlen kelle kõrvalistmel ?
Äkki Markol ei kõlba Jaanikaga tagaistmel ollaMarger kirjutas:Marko miks just kõrvalistmel , tagaiste ei kõlbagi enam härrale võiMarko S kirjutas:Eks ma vean kah oma tagumiku kohale,aga ma veel mõtlen kelle kõrvalistmel ?
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
No Egeriga ma küll teda ei hakka jagama,las võtab siis tervenisti endaleMartin_S kirjutas:Äkki Markol ei kõlba Jaanikaga tagaistmel olla
'
Muide Martin,ma ei tule sind kiusama.Ma bronnisin juba terve esiistme TarmoV12'e autos
Viimati muutis Marko S, 08.05.2008 10:07 59, muudetud 1 kord kokku.
Nuu selge siis ma saan Jaanika ja Egeri peale võtta.. kui nad otsustavad Tieegot mitte piinataMarko S kirjutas:Muide Martin,ma ei tule sind kiusama.Ma bronnisin juba terve esiistme TarmoV12'e autos
Tahaks juba tallinnast jeed panna
Viimati muutis Martin_S, 08.05.2008 10:07 48, muudetud 1 kord kokku.
Ma kardan selliseid asjuTarmoV12 kirjutas:Martin, saame teha E38-tandemi minu autos ka hetkel tagaiste vaba, kõrvalistme bronnis Marko ära
Jätke jah naistele ruumi parem seekord! Tahaks mäletada ka kus käidud ja mida nähtud seega oma autoga minek Esialgu arvan nii vähemalt!
Esmaspäev teen ülekande ära!
Viimati muutis Martin_S, 08.05.2008 10:21 13, muudetud 1 kord kokku.
Kas te ei arva, et seda esi-ja tagaistmete teemat läheb liiga paljuks? Terve lehekülg poole päevaga
Teiseks:
Kui saabume Antslasse pubisse, kuhu tahetakse kuulutus välja panna meie tulekuks, siis teen ettepaneku autodele teha akendele väikesed informatiivsed lehed auto tüübi, margi, mootori jne andmetega. See oleks kohalikel ehk hea lugeda. Selle huvides võiks see inf olla ka kõigil autodel ühes formaadis, kirjasuuruses ja temaatilises järjekorras
Kolmandaks:
Särgid, särgid, särgid - kas keegi nendega ka tegeleb? Maru hea idee oli eelmise aasta korraldajatelt.
Neljandaks:
Ma ei tea kellele sel aastal lipp usaldatakse, kuid see peaks ikka kaasas olema!
Teiseks:
Kui saabume Antslasse pubisse, kuhu tahetakse kuulutus välja panna meie tulekuks, siis teen ettepaneku autodele teha akendele väikesed informatiivsed lehed auto tüübi, margi, mootori jne andmetega. See oleks kohalikel ehk hea lugeda. Selle huvides võiks see inf olla ka kõigil autodel ühes formaadis, kirjasuuruses ja temaatilises järjekorras
Kolmandaks:
Särgid, särgid, särgid - kas keegi nendega ka tegeleb? Maru hea idee oli eelmise aasta korraldajatelt.
Neljandaks:
Ma ei tea kellele sel aastal lipp usaldatakse, kuid see peaks ikka kaasas olema!
OK, siis ootaks kõigilt klubilistelt autojuhtidelt, et kohalikele informatsiooniks oma auto kohta välja printida järgmine informatiivne leht. Kasutage andmetena ikka tehaseandmeidZipp kirjutas:Keegi võiks näidise valmis teha ja üles panna, nii et muudad andmed ära ja prindid välja omale.Lauri_L kirjutas:Selle huvides võiks see inf olla ka kõigil autodel ühes formaadis, kirjasuuruses ja temaatilises järjekorras
näidis:
http://www.elml.ee/tutvustus.doc
Ja hea oleks, kui hr Inno või keegi modedest tõstaks selle posti kuskile ettepoole, et ka hilisemad lugejad/üritusega liitujad saaksid asjast teada.
Viimati muutis Lauri_L, 08.05.2008 11:59 17, muudetud 2 korda kokku.
Särkidega tegelen jälle mina ja ütleme nii, et juba on põhimõtteliselt töös.
Hetkel küll töötan särgi visandi kallal ja kui see valmis siiska tuleb siia teistele näitamiseks. Täna lähen veel särgi meistri juurde ja saan täpsemalt hinnad ja muu teada. Eelmine aasta sai särgid välk ideena tehtud ja ei jäänd kujunduseks eriti aega see aasta siis parandan ennast ja teeks väikse kujunduse ka.
Särgid tulevad kindlasti!
Kui visand valmis, teen selle särgi värgi jaoks teise teema!
Hetkel küll töötan särgi visandi kallal ja kui see valmis siiska tuleb siia teistele näitamiseks. Täna lähen veel särgi meistri juurde ja saan täpsemalt hinnad ja muu teada. Eelmine aasta sai särgid välk ideena tehtud ja ei jäänd kujunduseks eriti aega see aasta siis parandan ennast ja teeks väikse kujunduse ka.
Särgid tulevad kindlasti!
Kui visand valmis, teen selle särgi värgi jaoks teise teema!
- Annely
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW
Ärge nüüd maha lööge, kui küsimus loll, aga ma pean küsima...
Küsimus: kui ma ei soovi Savikoja kõrtsis süüa (tervis ei luba neid tellitud asju süüa kahjuks ), siis kas saan maksta selle võrra vähem?
Või toimub ürituse eest tasumine solidaarselt? Et vahet pole, kas kasutad kirjeldatud hüvesid, OSALEMISTASU on ikka üks kindel suurus?
Aitäh!
Küsimus: kui ma ei soovi Savikoja kõrtsis süüa (tervis ei luba neid tellitud asju süüa kahjuks ), siis kas saan maksta selle võrra vähem?
Või toimub ürituse eest tasumine solidaarselt? Et vahet pole, kas kasutad kirjeldatud hüvesid, OSALEMISTASU on ikka üks kindel suurus?
Aitäh!
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Võta Inno'ga ühendust! Ma usun,et saab miskit ikka välja mõeldaAnnely kirjutas:Ärge nüüd maha lööge, kui küsimus loll, aga ma pean küsima...
Aitäh!
Zipp kirjutas:Üks küsimus tuli veel, et kas neid raadiosaatjaid jms ka keegi kasutab ja on mõtet autosse panna? Minu oma on kuskilt taksost pärit, kas sellega saan nende käsi omadega ka suhelda?
Minuteada mitte,need töötavad erinevatel sagedustel.Aga väiksesed Cobra käsijaamad on autodes kindlasti olemas.