E36`te kokkutulek 12. juulil
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Panin endale 12-13 ja 19-20 n.ö. "Pakkovapaa" ehk 95% tõenäolisusega peaksin vaba olema ja osalema. Lõpliku jah sõna saan siiski anda alles mingi 24-25ndal juunil kui graafiku kätte saan.
Aga esialgu kindla peale tulija.
PS! Birx, kas need 24 inimest, kes seal listis on, on sellest ka ise teadlikud, i.e. informeeritud ps-i teel? Ja kas tõesti nii vähe E36sid ongi siin foorumis, või on sealt 24st veel tuttavaid E36sid puudu?
PSS! Kas sa võiksid sulgudesse lisada ka kasutajanimed? Mina näiteks ei tea, kes on Erik raplast (või ongi ta kasutajanimi Erik )
EDIT: Mina tuleksin kindlasti kartima ka, ei oska öelda kas mu õrnem pool ka sellest osa sooviks võtta
Aga esialgu kindla peale tulija.
PS! Birx, kas need 24 inimest, kes seal listis on, on sellest ka ise teadlikud, i.e. informeeritud ps-i teel? Ja kas tõesti nii vähe E36sid ongi siin foorumis, või on sealt 24st veel tuttavaid E36sid puudu?
PSS! Kas sa võiksid sulgudesse lisada ka kasutajanimed? Mina näiteks ei tea, kes on Erik raplast (või ongi ta kasutajanimi Erik )
EDIT: Mina tuleksin kindlasti kartima ka, ei oska öelda kas mu õrnem pool ka sellest osa sooviks võtta
No see on üks variante ja üks halvemaid, peab mainima. Kui trassil on lubatud sõidukiirus 110km/h, siis oma 70-80 km/h liikuva "rongkäiguga" takistame me kindlasti liiklust, mis kaasliiklejate seisukohast võetuna pole just parim lahendus. Peab mõtlema selle kohapealt veel kuidas seda asja korraldada.
Me ei pea ju mööda Tartu mnt. minema... sobib ka läbi Rapla-Türi...UPS kirjutas:No see on üks variante ja üks halvemaid, peab mainima. Kui trassil on lubatud sõidukiirus 110km/h, siis oma 70-80 km/h liikuva "rongkäiguga" takistame me kindlasti liiklust, mis kaasliiklejate seisukohast võetuna pole just parim lahendus. Peab mõtlema selle kohapealt veel kuidas seda asja korraldada.
Nii ei saa rallyt sõita!
BMW 325 Compact RN (rullnokk)
BMW 325 Compact RN (rullnokk)
Eks ma pean siis ka rohkem pingutama lihtsaltMaris kirjutas:ma ühekorra olen karti sõitnud varem, aga ega väga palju meestest maha ei jäänudki mina võin meestega mõõtu võtta küll
Olen ka mõned korrad sõitnud kuid roolivõimu puudumine teeb asja päris raskeks, eriti pikemal rajal, ju siis kätes jõudu vähe . Pärast auto rooli tagasi istudes on tunne nagu polekski rooli taga.
X3 3,0D E83 & 123c E82
- ankruman85
- Huviline
- Henri.
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: 328 kuut
- Kontakt:
Heiko, sinu kohaleilmumine peaks juba kohustuslik olema, peale seda kui sa Touringute kokkutulekule tulla ei saanudankruman85 kirjutas:kui miskit vahele ei tule ,siis sõidaks isegi 12 .ndal
ning Artur, sina pead lihtsalt üks päev varem laeva peale minema. Meie (Tallinki) esimene laev tuleb soomest 7:30 ja jõuab Tallinnase 9:30 - sellega jõuad vabalt ka Tallinna inimeste kogunemisele. Või kui nii vara tõusta ei viitsi, siis tuled järgmise boatskiga, mis väljub kell 9:00 ja jõuab Tallinna kell 11:15! Sellega jõuad enam-vähem ka.
Nii lihtne ongi