Jaanipäev Varblas 22-24juuni!!
Jaanipäev Varblas 22-24juuni!!
ühesõnaga asi on nüüd selline et jaanipäev toimub mul maal. kõik kellel teha pole midagi või plaane pole, on oodatud. esimene sats, kes vaatavad asja üle sõidavad reedel 22el. kohale ja teevad ettevalmistused.
ühesõnaga on plaan selline et võtame osa varbla jaanipäevast ja siis sealt edasi liigume mulle maale kus toimub grillimine ja lõkke tegemine.
ööbimine on telkides!!
teine sats,mis kell, mis ajal, mis kuupäeval, kes tulevad on kokkuleppe küsimus.
asi toimub iga ilmaga!
igasugused ettepanekud oodatud.......
ühesõnaga on plaan selline et võtame osa varbla jaanipäevast ja siis sealt edasi liigume mulle maale kus toimub grillimine ja lõkke tegemine.
ööbimine on telkides!!
teine sats,mis kell, mis ajal, mis kuupäeval, kes tulevad on kokkuleppe küsimus.
asi toimub iga ilmaga!
igasugused ettepanekud oodatud.......
Viimati muutis Martin_S, 21.05.2007 12:36 44, muudetud 1 kord kokku.
niih siis koht on kaardil näidatud. Koht siis pärnumaa, varbla vald, haapsi küla merest 50m, sauna pole kahjuksMarukoer kirjutas:kus see maa on kuhu ennast kohale tuleb ajada??? midagi kindlat ei luba a vb isegi astuks läbi
ja plaan iseenesest lihtne reedel kohale ja pühapäeval tagasi kes kuhu!
kes soovib 22 tulla kes 23 siis lepib kokku
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
hmm.. aga korraks lõkke ja grilli äärde saab ikka minna see on juba selline asi mina ja jõulud variant kus ma siis öösel lõpetasin.MairoG kirjutas:Oeh, jaanipäeva veedan mina oma 325i kapoti all
Nii, et minul jaanipäeva pole
kohti kuhu telk püstitada on 2hektarit nii et mahub pääris palju rahvast!
et siis eeldatavasti on reedel väljasõit olenevalt 18:00 umbes. kohal peaks olema umbes 19:30 umb.
Mul iseenesest reede vaba nii et ma saaks varemgi sinna mingi rahvaga kohale lennata.
aga pakkuge välja väljasõidu aeg
nääähhhh helis helis
ühesõnaga..
siis esialgu nimekiri.
Martin530
Ode528 + naine
Riivo
marko_s
Mairo_G - ?
Marukoer
Parbmw- + sõbrad
Rain530
Urmas+triinu
Janayza kui kõik joppab tal (loodame et joppab)
Aare530 -
Eero
kes ennast nimekirja lisada tahab saatke ps tnx
ma nüüd ei mäleta mida rain530 ja aare530 nüüd mõtlesid
ühesõnaga..
siis esialgu nimekiri.
Martin530
Ode528 + naine
Riivo
marko_s
Mairo_G - ?
Marukoer
Parbmw- + sõbrad
Rain530
Urmas+triinu
Janayza kui kõik joppab tal (loodame et joppab)
Aare530 -
Eero
kes ennast nimekirja lisada tahab saatke ps tnx
ma nüüd ei mäleta mida rain530 ja aare530 nüüd mõtlesid
Viimati muutis Martin_S, 28.05.2007 12:47 18, muudetud 9 korda kokku.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: ZX14R
jaani
Mul on selline tunne, et ma pean tulema. Kuidagi tarditsiooniks on kujunenud kontvõõraks jaanidel käimine. Üldiselt on alati meeldivad olemised välja kujunenud, va kunagi kui setude juures võõra naisega jutuajamine suure mutrivõtme kolksatusega pealael peaagu poleks lõppenud
- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
selle arutasime täna martini juures ka läbi et joomistaktika järgi käib asi...kõigepealt juuakse kamba peale ära martini, siis marko s joogid ja siis asub igaüks oma jookide kallale
ahjaa...kel on miskit huvitavat ajaviidet, krabage kaasa....minul on üks mäng, mida saab mängida 12-kesi vist 5x8m suurusel platsil...samas on variandid migi keegel, petanque jne...fantaasia igal oma...
Mõte tööle!
ahjaa...kel on miskit huvitavat ajaviidet, krabage kaasa....minul on üks mäng, mida saab mängida 12-kesi vist 5x8m suurusel platsil...samas on variandid migi keegel, petanque jne...fantaasia igal oma...
Mõte tööle!
´17 4Drive
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Niih ühesõnaga asi selles et teeviidad tulevad ka esimene viit on varbalas kui tuleb metsa poole pöörata ma loodan et kui keegi kerge hilinemisega tuleb siis ära ta ei eksi
ühesõnaga (tallinn - virtsu mnt) pealt siis kõigelihtsam tallinna poolt tulijatel.vahepeal on 9,5 kmine kruusa tee lõik mis ma loodan et kellelgi ninast verd välja ei löö või kui lööb siis saab ka asjale pärnu poolt läheneda aga ring tuleb kusagil 60 kmi otsa. kes pärnupoolt tulevad siis tõstamaa ja tõstamaalt vastavalt edasi saulepi ja varbla.
Tallinn - virtsu mnt pealt siis Vatla peale
ühesõnaga (tallinn - virtsu mnt) pealt siis kõigelihtsam tallinna poolt tulijatel.vahepeal on 9,5 kmine kruusa tee lõik mis ma loodan et kellelgi ninast verd välja ei löö või kui lööb siis saab ka asjale pärnu poolt läheneda aga ring tuleb kusagil 60 kmi otsa. kes pärnupoolt tulevad siis tõstamaa ja tõstamaalt vastavalt edasi saulepi ja varbla.
Tallinn - virtsu mnt pealt siis Vatla peale
ikka võib tutvuma tulla ! ja ära ei aeta kohe kindlasti-Klen- kirjutas:K: kas ootad külla ainult liikmeid ja tuttavaid või võin tulla ja tuttavaks saada
aga su jutust saan aru et sa mitu aastat oled lubanud minna aga pole läinud nii et ega seegi aasta teistmoodi olla saa tule meiegamaris kirjutas:uhh teemat lugedes, tekib ka isu kampa lüüa
aga ma juba lubasin end teisele üritusele, kuhu ma mitu aastat luban minna ...