kolmeste kogunemine
kolmeste kogunemine
Tere,
kuna rahvas tahab uut kokkutulekut,siis võiks midagi korraldada.Ma arvan ,et huvilised võiksid mingi kuupäeva välja käija, kus ikka kõik kohal oleksid!!!
Mida rohkem rahvast tuleb, seda uhkem.Ootan huviga huvilisi!!!!
kuna rahvas tahab uut kokkutulekut,siis võiks midagi korraldada.Ma arvan ,et huvilised võiksid mingi kuupäeva välja käija, kus ikka kõik kohal oleksid!!!
Re: kolmeste kogunemine
Tubli Andra, teeme muidugi kolmeste kokkusaamise:)andra318 kirjutas:Tere,
-
- Huviline
23 sept. toimub BMW Cup V etapp.Ceed kirjutas:näiteks 23 september oleks päris asjalik, või siis kuu lõpp... aga kus ja mis sellel kohtumisel ette võtta?
Väike soovitus ka kõigile kes tahavad üritusi korraldada - vaadake ennem ürituste teema läbi ja veenduge et teile sobiv kuupäev ikka vaba on. Nii on ka jama kui ühele päevale kaks üritust satub.
Soe soovitus, alusta korrektse teema pealkirjaga.andra318 kirjutas:Tere,
Mõtle välja kuupäev, vaata et see ei kattuks mõne klubilise üritusega, otsi sobiv koht ning määra kellaaeg.
Alles seejärel tee siia teema, kus on kõik info kirjas. Siin hakata mingeid kuupäevasid, kellaaegasid ja kohta koos 1000 kasutajaga otsima on suhteliset mõttetu tegevus.
GS
Raivo kirjutas:
Soe soovitus, alusta korrektse teema pealkirjaga.
Mõtle välja kuupäev, vaata et see ei kattuks mõne klubilise üritusega, otsi sobiv koht ning määra kellaaeg.
Alles seejärel tee siia teema, kus on kõik info kirjas. Siin hakata mingeid kuupäevasid, kellaaegasid ja kohta koos 1000 kasutajaga otsima on suhteliset mõttetu tegevus.
GS