Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Küsin siis viimast korda ennem ostu sooritamist-
kas on mõtet - ja kas üleüldse lähevad alla (BMW orig., 9J/8J 265/35//235/40/18) niukest mõõtu veljed.
auto on E-28 nagu varasemalt sai ka öeldud
Ma aktsepteerin Gey abielusid aga mõlemad tibid peavad ilusad olema!!!
Tundub, et selline laius hakkab taga koopasse käima ja esimesi rattaid ei saa lõpuni välja keerata! Siis veel seda, et kuidas sa sellise profiiliga(kõrgus) meie teedel toime tuled ja muidugi rehvi hind ning saadavus???
nii, et kuidagi ei saa ?:(
Ütlejatele: kuidas ma sellise profiiliga hakkama saan!
vastan: Ma ei kima nagu hullumeelne läbi löök aukude ja sõidan autoga vähe!
Ja pealegi teeolud siin päälinnas on paranema hakanud
Kui ma ei eksi, siis on ette nähtud 235/45 R17 see kõige suurem mõõt 5-katel (vähemalt alates E34-st). Samas sõitsin ise siin paar aastat tagasi 275/45 R17 kummidega auto oli küll E32, taga koopaääred oli vaja lihtsalt laiemaks teha, muud midagi (ees olid 235/45 R17).
Iseasi on muidugi kuidas kogu see kupatus laagritele, õõtsadele, amortidele ja sajale muule asjale mõjub, karta on et mitte eriti hästi.
OK- uurin edasi
proovin füüsiliselt alla:)
siis istume poistega sisse ja hüppame üles ja alla:D
ja kui siis jääbki koobas kitsaks- küll ta hüpates suuremaks lääb:D
Pakun,et ei lähe see mõõt sulle kuidagi.Mul olid ennem R16/9J ET ei tea taga koopast oli velg väljas u.1cm,eest normis.Rattaid välja keerata lõpuni ei saanud,läks vastu õõtshooba.Kitsamate rehvide panek(ennem225,205vastu)keeras veljed hoopis piix e.läksid kõveraks.Praegu all R16/7,5J 205-225 ET30 täpselt sobib.
krt.....
ma ikka väga tahaks neid 18" alla saada ????!!!
see kes müüb neid ütles et: peaks täpselt alla minema!!!
samas kahtles, aga aint natsa, kas siin on mõni vapper süda kellel on liikuv E-28 prooviks alla....
kuna oma riist ei liigu on natuke raske proovida?
Kui on mõni siis võiks märku anda????