Mure kõrgsurve pumbaga
Mure kõrgsurve pumbaga
Nimelt hakkab vist läbi minema kõrgsurve pump. Ehk keegi teab kelle poole võiks pöörduda et asi ülevaadata. ise olen kuulnud et kuskil türi kandis pidi keegi nendega tegelema. Aastaks on 93 ja tegu 525 tds mootoriga
Re: Mure kõrgsurve pumbaga
Kas keegi teab kas on kuskil p2devaid remondimehi kes selle remontimisega hakkama saab? V6i siis on 2kki kellelgi korras pump arvestatava hinnaga myygiks?
Käisin UM diagnostis ja seal öeldi.
Diislimeister OÜ Tallinnas. Asub ülemiste taga. Tehakse töö korralikult ja kvaliteetselt, pumpa ära lase miski nukataga teha!
Mis hinnaklassis seal kuskil l2heb oskab ehk 6elda?
-
- Huviline
odavam turult hankida kasutatud pump paarisaja euroga kui minna remonti ja läheb umbes 500 euri ma pakun...
mul läks tihendite vahetus ja regull 250 euri.
Samas kasutatud pump on ka alati riski-business.
- Leho
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW E60 550I
- Kontakt:
sa pole ühtegi sümptomit kirjeldanud mille alusel järeldati et kõrgsurve pump läbi on.
Pane siis ka kirja mille alusel seda väideti.
Pane siis ka kirja mille alusel seda väideti.
BMW E60 550i MY05 270KW. Telefoni number : +372 56 206 746
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Iga foorum on täpselt tema omanike ja modede andekat nägu.
Sellesamuse 200.- eest võid ka vastu pükse saada. Ja täiesti uue pumba saab juba 500.- ga kätte ning vana ei pea tagasi andma. Aga eks igaüks ise teab mida oma rahaga teeb.kalmer1989 kirjutas:odavam turult hankida kasutatud pump paarisaja euroga kui minna remonti ja läheb umbes 500 euri ma pakun...
Kust saab 500- uue pumba...
Kui nüüd murest lähemalt rääkida siis auto pöörded kohapeal kôiguvad. Pumba juurest on näha veel kuidas kuskilt tihendi vahelt ajab diislit läbi. kütusekulu on ka 15 sajale seetôttu. Külmalt käivitades et taha pöördeid ülesse kohe vôtta. sellised lood siis minul