Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Anti_K kirjutas:Seda viimast lingitud masinat nägin ma ise alles mõned nädalad tagasi Haapsalu Statoilis. Oli vist just pesulast tulnud, läikis ja säras minu sopakäia kõrval Igastahes, oli väga pilkupüüdev E34 küll, pani pead pöörama! Aga masinal ju lai neer, mitte kitsas
Ainult, et...kas ma olen loll või millegist valesti aru saanud? Kuulutuses on maha mainitud, et autol Hella blackid taga, mulle küll tundub, et tavalised oranžid lakiga üle võõbatud
Muidu siukse ponksu pilli vaatamine tekitab kanget kihku uuesti 34 ligi võtta
autol lai neer aga kapott on kitsaneeru oma.
vöiks ju arusaada et kui inimene enivei Passatiga söidab on ta juba eos elule käega löönud nii et vahet pole mis velg seal talvel all on
Suvel hispaanias käisin, siis seal oli sellise katusega neid päris palju. Nii palju kui ma bmwfansist aru saan siis neid ainult elektrilisi ongi. Mingi hädaabivänt on kah juhuks kui mootor poole avamise/sulgemise peal ära sureb.
Igasuguseid mõtteid ajab peale, hind on hea (lisaks tingimisruum) ja kui see LS tõesti õige või vähemalt sinnakanti, oleks päris mõnusa autoga tegu, kahju ainult et mootorit ega varustust üldse ei ole...
Kas mulle ainult tundub, või on ka vasak tiib räige pahtlikorra all? Tiivakaare rant on kuidagi kitsas ja ebaühtlane, justkui oleks korralik kiht pahtlit tiivale löödud.
Ma tean küll, sõbra auto. Tehniliselt tõesti korralik ja väga vaikne, boonuseks veel LSD differ ! Kere on ka korralik kui esimene parem tiivaäär välja arvata. potentsiaali ühesõnaga on.
Kahjuks 99% on "tühi" kuulutus, aga siiski kiri saadetud ja kui kõik tõele vastav siis ilmselt koheselt lähen ostma http://www.auto24.ee/used/824328" onclick="window.open(this.href);return false; 320d 2003a.