E53 keele vahetamine
E53 keele vahetamine
Sai siis Itaaliast soetatud E53, 2004 a.
Mure selles, et navi/ekraan on Itaalia keeles ja kellade plokis on saksa keel.
Olge head inimesed ja õpetage kuidas ma need keeled saaks inglise peale vahetada...
Mure selles, et navi/ekraan on Itaalia keeles ja kellade plokis on saksa keel.
Olge head inimesed ja õpetage kuidas ma need keeled saaks inglise peale vahetada...
Re: E53 keele vahetamine
Vali ekraani vasakult kõige alt nurgast ja sealt arvatavasti leiad keele juba ise üles, kuskilt IT või GB
BMW X5 3,0d 160kw xDrive 10/2005a.
Seal paraku keele valik puudub - ei ole sellist kohta seal seadete menüüsdann875 kirjutas:Vali ekraani vasakult kõige alt nurgast ja sealt arvatavasti leiad keele juba ise üles, kuskilt IT või GB
vajuta ekraani peal nupust Menu, siis all vasakus nurgas itaalia keeles Regualizioni ja siis nats allpool on Lingua ja selle taga on siis I ja GB sina vali GB
No ma räägin, et ei ole sellist kohta seal menüüs. Olen vaadanud küll neid õpetusi kus näitab, et nii muudetakse keelt aga no ei ole mul seda keele vahetamise menüüd seal...dann875 kirjutas:vajuta ekraani peal nupust Menu, siis all vasakus nurgas itaalia keeles Regualizioni ja siis nats allpool on Lingua ja selle taga on siis I ja GB sina vali GB
järgmine variant diagnostis
rohkem aidata ei oska
rohkem aidata ei oska
Äkki on soovitada odavamaid alternatiive UM-le?dann875 kirjutas:järgmine variant diagnostis
rohkem aidata ei oska