kahjuks olnud ainult probleeme selle Siimuga just...see suur kutt seal letis on suht mõistlik ja teab mida räägib! Esimene juhus oli kui vajasin e60 jaoks M54B25 mootorit...sain siis Siimult pakkumise,tasusin arve ja lasin mootori ära saata, millega koos sai ka üks taga tuli võetud,mis väidetavalt postis kaotsi läks või unustati saata aga see ikka saadeti uus...pidi tulema siis väikse läbisõiduga korralik mootor, kohale jõudis aga küpsend ront millel oli karteri tuulutus toru põlend õli täis ja mootor leemetas ka igalt poolt...muidugi kiire tarne asemel jobutas poolteist nädalat...suure häda peale otsis kuller siis selle mootori ära ja saadeti uus väidetavalt jälle korralik...seekord koos agrekaatidega kuna polnud neil aega neid küljest kruvida! Jõudis siis mootor kohale ja seekord oli siis puhtaks suurest luust lastud aga karteri tuulutus oli valget möga täis ja no mõningad ohu märgid veel...soovisin siis teada mootori LS kuna selle teise puhul mulle seda ei öeldud...helistades vastab see letis olev pikk kutt siis pahaaimamatult küsimusele,et mis masinalt mootor tuli,et 328 e46 pealt just võetud...kuidas saab küll 328 e46 pealt M54B25 mootori oli minu järgmine küsimus,mille peale sain vastuse,et kas Siim siis ei leppinud minuga seda kokku! Siim muudkui raius et pangu ma mootor peale ja hakkab käima küll...no nahhui ma panen oma autole mingi vale vana 1999 aasta juustu peale kui sai ka ostetud uus sidur ja hooratas jne...viisin siis ise tagasi ja sain allkirjaga paberi,et kõik ok ja raha kunagi hiljem...valgas Welg autolammutuses tõid poisid ikka reaalselt väikse LS kuiva mootori ja seest ilusti kuldne, mis sai ka peale ja käib nagu kell! Läks siis 1,5 aastat mööda ja vajasin bemmile uut sisu tekstiili asemele, Siim jälle pakkus...Et täis el sport nahk beež, küsisin spetsiaalselt üle,et mul pool el,et kuidas paigaldus ja ega probleeme ei tule, jutu järgi pidi olema,et pista muudkui sisse ja töötab. Küürisin selle heleda naha siis ilusti puhtaks,kreemitasin ära , vahetasin uksepolstri tekstiili naha vastu ja pistsin ka ülejäänud sisu sisse,pistikud sobisid aga miski ei toiminud, hiljem selgus,et juhtmestikud ja asjad ei sobi ja mingi bagide teema ka...suhtlesin siis nendega,st mis saab jne, et saadan auto esindusse või on neil mingi koostöö partner lõuna Eestis kes ära teeb,et nende black ja nende klaarida, siim muidugi otsis miljon vabandust,kuna tartu UM-is on tuttav meister siis sain hea hinna tunnile ja 191 euri hiljem asjad toimisid ja bagi tuled kadunud ja Siim hiilis sujuvalt vastutusest kõrvale igast jama ajades ja lõpuks üldse mitte vastates... Seega mootri tralli tõttu seisis auto töökojas kuukese kuna Siim mulle raipeid saatis ja venitas ja sisu trall läks ka 2 nädalat lõpuks,kuna venitas vastamisega ja siis olid UMis ka ajad täis ja tehti teiste tööde vahelt kui aega oli! Mina ütleks,et sellist ( kes ennast hullu spetsialistina reklaamib carway kodukal olevas videos ja minule saadetud kirjas tunnistab vabandusi otsides,et ta ikka seda pole) annab ikka otsida!!!