Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
No kuna maailm ei olnud Bangle'i visiooni jaoks veel valmis, siis see on välimuselt nuditud 7ne. Kuigi mulle Bangle'i töö väga meeldis on ka see ülimalt elegantne ja ilus. BMW läheb ikka ülesmäge.
Mr Bangle on siiani vägagi elus ning kureerib ka kõikide uudismudelite kujundamist. Julgeksin neid "spy pilte" pidada ühe ajakirjaga seotud kujundajate näputööks. Reeglina BMW ise nii vara midagi ei lekita, eriti veel nii pidulikus variandis. Kas keegi on näinud kateteta E90 kupeed? Pea homme on auto poes, siiani vaid ainult erinevaid ajakirjanike renderdusi näidatud
Mulle meeldib nii facelift'itud kui ka lifimata praegune 7ne veidi rohkem. Selline eriti ülbe välimus. Aga ega sellel eeldataval 2009'nda aasta omal ka viga pole. Loodan, et originaalis tuleb veidi agressiivsust juurde. Muidu väga kena.
2009 aasta faceliftil on liiga imelikud tagatuled,võiksid jääda selliseks nagu 2005 aasta omal oleks ilgelt pro.Selle-eest on läinud esi osa ilusamaks.
MarkoA kirjutas:2009 aasta faceliftil on liiga imelikud tagatuled,võiksid jääda selliseks nagu 2005 aasta omal oleks ilgelt pro.Selle-eest on läinud esi osa ilusamaks.
Sellele viitasin ju juba oma postituses 22.11.2005: http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=17584
Ja tegu ei ole faceliftiga, vaid täiesti uue mudeliga, tüübitähiski on uus.
Antud pildid on küll VR.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
kere kuju on minu jaoks natuke parem kui praegune.
Üldmulje parem.
Tuled nagu uuel kolmekalgi tunduvad kuidagi kohatud BMW-le, kuid harjume harjume harjume.
Vat nüüd ei saa ma enam miskit aru. Artikli lõpus toodud välja mitmed "uuendused"
Öövaatamine - Olemas ka teistel jupp maad varem, sh Chrysler, BMW
Distantsihoidja funktsiooniga kiirushoidik - olemas isegi 3. seeria BMW-l. Äkki viimasel see isegi töötab (erinevalt S-klassist) jne. I-drive on ka Bemari pealt pandud koos muu sisedisainiga... Ju said ajakirjanikud meeldejääva turismireisi kaunitesse paikadesse, kus mersu konkurendid meelest kadusid...
Eks väga olulist rolli mängib ka asjaolu, et S oli uus aga 7'ne ja A8 on juba, kui nii võib öelda, vanemad.
Huvitav on ka see, et aasta parima luksusauto valik tehti jaanuaris. Aasta lõpus peaks ju tulema uus lexus ls mis peaks ka tublisti konkurentsi pakkuma (vähemalt Mersule ja Audile ).
neid uue mersu tulesid vaadates võib teda tänaval varsti subaruga segamini ajada (vaatasin autolehte kus oli impreza uus mudel). eest nagu kaks tilka vett (ei tahtnud subaru omanike solvata )
ei teagi, kas oleks pidanud selle postitama Priidu 09/2008 7-seeria http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=49770 teemasse või siia, aga väidetavalt siis mingid ülekleebitud versioonid taaskord tänaval liiklemas: