Survepesur auto pesemiseks
- erik
- Huviline
- Peamine sõiduk: 530D E60
- Kontakt:
Survepesur auto pesemiseks
Sai siis ostetud omale survepesur Kärcher, müügimees aga ütles
et soovitav kasutada ainult selle sama kaubamärgi pesuainet, kuid lisas et ta ei tea
kus seda üldse müüakse. Selles poes seda igaljuhul polnud.
Niisiis millist marki pesuainet võiks osta mis sobiks antud masinast läbi lasta, kui soov autot üle käia sellise riistapuuga?
et soovitav kasutada ainult selle sama kaubamärgi pesuainet, kuid lisas et ta ei tea
kus seda üldse müüakse. Selles poes seda igaljuhul polnud.
Niisiis millist marki pesuainet võiks osta mis sobiks antud masinast läbi lasta, kui soov autot üle käia sellise riistapuuga?
Selle pesuriga pesuaine kasutamine on . Kulu on suur, kasu vähe. Parima tulemuse saad ikka leotusainet peale pritsides (näiteks aiapritsiga) ja seejärel survekat kasutada.
Ise teen nii:
Petrooliumi baasil leotusaine kuivale autole,
Pesur
Rasvaeemaldus pesuaine lahus
Pesur
Talvel sellest aitab, suvel peab kergelt svammi ja lihtsa sampooniga üle käima ning kuivatama.
Ise teen nii:
Pesur
Pesur
Talvel sellest aitab, suvel peab kergelt svammi ja lihtsa sampooniga üle käima ning kuivatama.
- erik
- Huviline
- Kontakt:
Ei leotanud mustust piisavalt lahti ja kuivas kiirelt kui seda peale piserdasin. Lõpuks tuli ikka harja ja ämbri veega kallale minna. Vut sedasi oli selle tavalisega.rixa kirjutas:Milles see mitteootuspärane tulemus seisnes?erik kirjutas:Ma proovisin mingit suvakat autoshapooni, aga tulemus polnud see mis sai loodetud.
- erik
- Huviline
- Kontakt:
Ja lõpuks kuivatamine, vb heledate autode omanikel pole väga vaja sellega vaeva näha,AARE530 kirjutas:Ise ma kasutaks veel lisaks sellele svammi ja sampooni, et asi ikka tõesti puhtaks saaks ning enne viimast pesuriga möllamist veel vesivahaga ka üleMuhv kirjutas:Ise teen nii:
Pesur
Pesur
aga mul ja teistel tumedate autode omanikel on see igipõline probleem, peale pesu kui kuivatamata jäetud on vee pritsmed ja muud jutid väga,
ma toonitan väga hästi näha, mis on minuarus väga jube.
Alati peale pesu kerge vahaga üle lasknud. Siis on tulemus pro.
Aga aitüma soovituste eest,
eks pean uurima hakkama neid leotus ja vesivaha tooteid.
- erik
- Huviline
- Kontakt:
Oki, oleks abiks, siis teaks mida otsida.AARE530 kirjutas:Jah, unustasin kuivatamise tõesti- eriti tumedal autol, kui päikese käes kuivab, jäävad rõvedad lubjalaigud peale. Aga jah, üleüldse ei ole eriti hea idee päikese käes autot pesta... Ma võin sulle homseks uurida mõnede vahendite tootjaid /nimesid...
Auto pesuriga pesemiseks on Kärcheri pesuainest vähe
Vahatatud auto veel kuidagi saab puhtaks aga mikroemulsioon kuluks ära.
Kuivatamiseks on spetsiaalne silikoonist kuivatusroop, mida ka pesulas kasutatakse. Aga sellega saab kuivatada pinda mis on märg (saad tõmmata 1 korra) ning pigitükikesi ei tohi olla (vigastab silikooni ning rikub tööriista).
Igastahes sain oma tumesinise (oriental blau) sellega kenasti ja plekkideta kuivaks. Kuid kiirelt pead tegema, et plekk ära ei jõuaks kuivada.
Endale ostsin sellise www.autokeemia.ee. Nad müüvad ka pesulate keemiat Car Brite.
Vahatatud auto veel kuidagi saab puhtaks aga mikroemulsioon kuluks ära.
Kuivatamiseks on spetsiaalne silikoonist kuivatusroop, mida ka pesulas kasutatakse. Aga sellega saab kuivatada pinda mis on märg (saad tõmmata 1 korra) ning pigitükikesi ei tohi olla (vigastab silikooni ning rikub tööriista).
Igastahes sain oma tumesinise (oriental blau) sellega kenasti ja plekkideta kuivaks. Kuid kiirelt pead tegema, et plekk ära ei jõuaks kuivada.
Endale ostsin sellise www.autokeemia.ee. Nad müüvad ka pesulate keemiat Car Brite.
E21 323i, E30 320i, E46 328i, E39 525iT, X5 E53 3,0 D, X5 E70 LCI, F30 335i
keemia
malco on parim, carbrite vennad segavad kohapeal usast tulnud kontrentraadi ebakvaliteetse veega, mis pikal seismisel läheb sõna otseses mõttes mädanema.
keemia
aga kasutaja ahtix müüb hetkel väga soodsa hinnaga malco leotust ja see on ikka supperkraam
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
kusjuures alati ei jää lubja laike, oleneb täiesti veest, minul jäävad päris hullud laigud ja sellepräast alati vahatan ka, aga vanaema juures ei jää muhvigi.AARE530 kirjutas:Jah, unustasin kuivatamise tõesti- eriti tumedal autol, kui päikese käes kuivab, jäävad rõvedad lubjalaigud peale. Aga jah, üleüldse ei ole eriti hea idee päikese käes autot pesta... Ma võin sulle homseks uurida mõnede vahendite tootjaid /nimesid...
Kõige paremini saab auto kuivaks seemisnahkse lapiga pärast pesu üle tõmmates, ilma et plekke jääks. Vähemalt endal on see siiamaani väga häid tulemusi andnud iga kord Seda ka musta värvi auto peal. Maksab ta nii paarisaja krooni ringis maksimum. Tavaliselt jääb kuskil alla 200 isegi.
Peaks müügil olema igas/paljudes hästi varustatud autokaupade poes.
Soovitan proovida
Terv,
Jannar
Peaks müügil olema igas/paljudes hästi varustatud autokaupade poes.
Soovitan proovida
Terv,
Jannar
BMW on auto ja teised kõigest masinad
Re: Survepesur auto pesemiseks
Milline survepesur oleks asjalik 2014 aastal auto pesemeiseks? Olen aru saanud, et Kärcheri valikust alla 5 seeria ei tasu nagu suurt midagi vaadata. Stokkeris algavad 5 seeria masinate hinnad u. 360 EUR kandist. Näiteks see: http://www.stokker.ee/products/product/898265/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kas oleks asjalik valik või tasuks selles hinnaklassis (300 eur +/-60eur) osta midagi muud?
Kas oleks asjalik valik või tasuks selles hinnaklassis (300 eur +/-60eur) osta midagi muud?
BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Ma ei tea milline on hea aga ma võin omast kogemusest öelda, et K 2.14 Plus'i võib kasutada muru kastmiseks. Muuks see küll ei kõlba!
Eelmine suvi ostsin Tallmac-ist NILFISK ALTO survepesuri.
Siis sealne müügimees ütles, et ainult survest on vähe kui vett peale ei tule. Kärcheri pesureid Alto omadega võrreldes on näha veekulu erinevus. Kas see jutt nüüd paika ka peab ei oska komenteerida. Ei ostnud selle jutupeale vaid olin juba eelnevalt valinud mida osta, see tuli lihtsalt jutuks.
http://www.tallmac.ee/est/t/k1/puhastus ... kasutajale" onclick="window.open(this.href);return false;
Siis sealne müügimees ütles, et ainult survest on vähe kui vett peale ei tule. Kärcheri pesureid Alto omadega võrreldes on näha veekulu erinevus. Kas see jutt nüüd paika ka peab ei oska komenteerida. Ei ostnud selle jutupeale vaid olin juba eelnevalt valinud mida osta, see tuli lihtsalt jutuks.
http://www.tallmac.ee/est/t/k1/puhastus ... kasutajale" onclick="window.open(this.href);return false;