autos on pinin?
- vitali21
- Huviline
- Peamine sõiduk: Bmw 730d
- Telefon: 56936468
autos on pinin?
panin siis oma autosse alpine v6imu ja nagu heli tuleb ilusti läbi aga kui auto käib siis on mingi pinin k6larites ja kui gaasi anda pinin suureneb milles v6iks probleem olla.
aga mul sul kostis ka aint siseringi pinin sest mul toodab seda siis ka kui maki tagant RCA lahti yhendada !!!!!!marek320 kirjutas:mitu RCA kaablit võimu läheb? kui 2, siis omal aitas 1 RCA kaabli panek mis oli 4 rca otsaga. kui on 1 rca kaabel, siis proovi teisest kohast vedada.
Omal pinises just kallim, metallotstega kaabel, et vbl ka kaabel ise mõjutab midagi .
samas rca kaabliga koos jookseb ka remote
Selljuhul tuleks makile filter vahele panna, juhtmed, liitekohad üle vaadata ja halvimal juhul genekas remonti või uus.martin1 kirjutas: aga mul sul kostis ka aint siseringi pinin sest mul toodab seda siis ka kui maki tagant RCA lahti yhendada !!!!!!
samas rca kaabliga koos jookseb ka remote
Muidugi tuleks veenduda, et makk, võim ise korras oleks.
E60 530i
Metallide termotöötlus.
Metallide termotöötlus.
Täpselt enam ei mäleta, kuid kuskil 60 eegust peaks nad hakkama.
omal jookseb remote eraldi, kuid tuttavate seas on juhuseid olnud, kus just remote juhe,mis jookseb valmistaja poolt panduna RCA kaabli keskel on vilina põhjuseks, et seda varianti tasub ka proovida ja see juhe eraldi vedada.martin1 kirjutas: samas rca kaabliga koos jookseb ka remote
E60 530i
Metallide termotöötlus.
Metallide termotöötlus.
meil kunagi peitus viga ikkagi makis. algselt paigaldatud makk ja võimendi töötasid normaalselt, aga kui teise (kehvema) maki panime hakkas vilisema. ise arvasime, et võibolla vaja lisa mass makile vedada, aga ennem läks auto müüki. kohapeal gaasi vajutades kostus nagu oleks autol turbo peal
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Mul omal on remote juhe RCA juhtmete küljes ja ei vilise midagi, heli autos väga hea ja puhas, võimu "+" ja" -" juhtmed on otse akuklemmide küljes. Ei mingit vilinatmarek320 kirjutas:Täpselt enam ei mäleta, kuid kuskil 60 eegust peaks nad hakkama.
omal jookseb remote eraldi, kuid tuttavate seas on juhuseid olnud, kus just remote juhe,mis jookseb valmistaja poolt panduna RCA kaabli keskel on vilina põhjuseks, et seda varianti tasub ka proovida ja see juhe eraldi vedada.martin1 kirjutas: samas rca kaabliga koos jookseb ka remote
endal on kaks võimu, üks toidab supakat ja teine esimesi, aga ühes esimeses kõllis sama moodi pinin sees. võimud ja kõlarid teises autos ilusti toimisid, olen vedanud uue rca, juhtmed eraldi torudesse vedanud, aga pole aidanud. oma katsetustega olen jõudnud järeldusele, et pinin saab alguse võimendist ning on ainult ühes kanalis, aga kas seda põhjustab võimendi rike, kehva maandus või genekas ei suuda välja selgitada
tõsta RCA juhtmed ringi... nii maki kui ka võimendi poolt ja vaata kas vilin kolib teiselepoole kui ei koli, siis kaabelduse viga ei oleercci kirjutas:endal on kaks võimu, üks toidab supakat ja teine esimesi, aga ühes esimeses kõllis sama moodi pinin sees. võimud ja kõlarid teises autos ilusti toimisid, olen vedanud uue rca, juhtmed eraldi torudesse vedanud, aga pole aidanud. oma katsetustega olen jõudnud järeldusele, et pinin saab alguse võimendist ning on ainult ühes kanalis, aga kas seda põhjustab võimendi rike, kehva maandus või genekas ei suuda välja selgitada