!!! EBK suvepäevad. JÄRELKAJA !!!
suvepäevad
ma võtan oma läppari koos regio kaardi ja GPSiga kaasa seega vast äraeksimist ei tohiks ette tulla.
- Kristjan_T
- Huviline
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
hmm.. teadjad räägivad vist, et jah suht omapärane nähtus siin aga ei hakka selles teemas pikalt plääg´utamaMuhv kirjutas:Pole just vist õige teema, aga mereveest rääkides... pole mina oma elus näinud, et meie meres oleks 8m sügavusele põhja näha. Just selline olukord hetkel siin põhjarannikul valitseb. Vee temperatuur on ca 7-10 C.
Tuukrite paradiis...
Hommikul kell 9 stardime
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Huh, peo päält nüüd siis tagasi, üsna väsitav oli, nagu pea kõik nädalavahetused suisel ajal, kuid vähemalt minu jaoks oli üritus super ning iga sealveedetud hetke väärt- hea seltskond, ülikaunis koht männimetsa all mere ääres ning palju BMWsid. Olen jätkuvalt seisukohal, et iga üritus on nii lahe, kui lahedaks see teha, ja minu jaoks oli lahe, loodetavasti ma kedagi oma ''raadiotööga'' mille sünnihetk Lemmes oli, ei häirinud kedagi oma vahetpidamatu lobaga, no mis sa hing teed, rääkida oli palju vaja jne, aga ikkagi jäi saade pooleli, eks tuleb oodata järgmist üritust
Igatahes, oli tõsiselt tore, alguses oli küll palju uusi nägusid, kuid see on ainult tervitatav ning arvatavasti said uued olijad positiivse süsti, et järgmisele möllule tullemise üle lihtsam otsustada oleks
Aga olgu, ma võiks ka siin mulisema jääda, kuid las ta praegu oleb, ootame kõiki fotosid ja ka videosid, et kõike seda meenutada
Kusjuures rääkisin ka mõne kohaliku inimesega ja positiivsed sõnad tulid ka sealtpoolt- öeldi, et selle seltskonna peale oldi meeldivalt üllatunud- eks esmased arvamused tekkisid vast täheühendi BMW peale, kuid nagu näha ja kuulda oli, suutsime ka selle arvamuse kummutada
AARE530@mikrisõltlane ja näpud siiamaani sügelevad- tahaks veel
Ääääratuuuus!!!!!
Igatahes, oli tõsiselt tore, alguses oli küll palju uusi nägusid, kuid see on ainult tervitatav ning arvatavasti said uued olijad positiivse süsti, et järgmisele möllule tullemise üle lihtsam otsustada oleks
Aga olgu, ma võiks ka siin mulisema jääda, kuid las ta praegu oleb, ootame kõiki fotosid ja ka videosid, et kõike seda meenutada
Kusjuures rääkisin ka mõne kohaliku inimesega ja positiivsed sõnad tulid ka sealtpoolt- öeldi, et selle seltskonna peale oldi meeldivalt üllatunud- eks esmased arvamused tekkisid vast täheühendi BMW peale, kuid nagu näha ja kuulda oli, suutsime ka selle arvamuse kummutada
AARE530@mikrisõltlane ja näpud siiamaani sügelevad- tahaks veel
Ääääratuuuus!!!!!
Viimati muutis AARE540, 13.08.2006 15:30 21, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Mis ma siia lisada oskan. Kruis ylihea juba tallinnast alates,Sai kõvasti tuttavaid juurde. seltskonnd super . Raadio töö oli mega . väsimatu mikrimees AARE muidugist.
sai "komistatud paari pudeli otsa " meeldiv väsimus peal.
Igatahes mul pole ühtegi negatiivset sõna öelda.
muusika ja värkk mega ainuke asi mis mind siiani mõtlema paneb kuidas see diskokera sinna üles saadi
köögi osa 100 + 100% siiani kõht täis ja igati hea olla, pea on veidike paks aga see käib asja juurde
õhtul viskan pildid ka üles
SUURED TÄNUD KORRALDAJATELE
ja ootan huviga järgmisi üritusi
martin
sai "komistatud paari pudeli otsa " meeldiv väsimus peal.
Igatahes mul pole ühtegi negatiivset sõna öelda.
muusika ja värkk mega ainuke asi mis mind siiani mõtlema paneb kuidas see diskokera sinna üles saadi
köögi osa 100 + 100% siiani kõht täis ja igati hea olla, pea on veidike paks aga see käib asja juurde
õhtul viskan pildid ka üles
seda minagi mõtlesin Aare530 peab raadiojaama avamadrey kirjutas:See raadiotöö oli küll super Sellist loba kuulaks koguaeg
Aga muidu mulje jäi küll ülimalt hea, niiet ootaks järgmist korda siis
ja ootan huviga järgmisi üritusi
martin
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Tõesti, sellega nõustun ka mina- Vilts, tubli töö igatahes, ilmavanaga said ka hea diilimartin1 kirjutas:
Sai seal siis Viltsi ja ka köögitoimkonna jaoks korduvaid aplause läbi raadioeetri tellitud
Äkki oli Läti herilaste käsi mängusmartin1 kirjutas: ainuke asi mis mind siiani mõtlema paneb kuidas see diskokera sinna üles saadi
Oli ju kuulda, kuidas nee vennad tegutsesid- Vilts ütles ka ju, et tulid 4 venda, võtsid õllepurgil igaüks ise nurgast kinni ja puu otsa nad lendasidki
Kristjan_T-l sain ka mütsist nibin-nabin kinni, muidu oleks ka tema puu otsa veetud
- wirx
- Huviline
- Peamine sõiduk: M5
- Kontakt:
http://wirx.click.ee/bmwkokkutulek ja siin ka pildid
kui vahepeal ei avane, siis refresh või katsetage öösel..vääga koomas on server kohati
kui vahepeal ei avane, siis refresh või katsetage öösel..vääga koomas on server kohati
BMW M5 V10
Üritus oli meeldiv nagu alati
Suured tänud korraldajatele, igati 5+. Vilts herilased oleksid võinud jätta kaasa võtmata - tahtsid vägisi joogi käest ära juua
Minu pildimasina ette jäid siis sellised kaadrid: www.elysee.ee/album
Aga eks siis järgmise korrani
Suured tänud korraldajatele, igati 5+. Vilts herilased oleksid võinud jätta kaasa võtmata - tahtsid vägisi joogi käest ära juua
Minu pildimasina ette jäid siis sellised kaadrid: www.elysee.ee/album
Aga eks siis järgmise korrani
Väga funn üritus oli, olin sis minagi esimest korda sellisel üritusel ja järgmised korrad olen ka kindlasti kohal Seltskond oli väga kirju kuid samas nagu yhe puuga löödud ses mõtes et nalja sai palju ja muidugi kõigil lemmik BMW Laupäeva hommikune äratus oli väga raju mis toimus koos kuke kiremisega ja muidugi väsimatu aare ka
Loodan et kõik sis jõudsid ilusti ilma sekeldusteta koju puhkama.
Homseks üritan sis oma pildid ka üles panna.
Loodan et kõik sis jõudsid ilusti ilma sekeldusteta koju puhkama.
Homseks üritan sis oma pildid ka üles panna.
V8
- Kristjan_T
- Huviline
me jõutsime ka lõpuks tagasi,üritus oli vägev ainult et herilastega ma jah sõbraks ei saand kuigi meelitasin neid igatsugu joookidega
Aare530 kas sind võib varsti kuskil raadiost kuulata kuna sa avastasid oma suure veel seni avastamatta ande on põhjust uskuda et hakkad sky plusi hommikuprogrammi meestele kõvat konkurensi pakkuma
Aare530 kas sind võib varsti kuskil raadiost kuulata kuna sa avastasid oma suure veel seni avastamatta ande on põhjust uskuda et hakkad sky plusi hommikuprogrammi meestele kõvat konkurensi pakkuma
E30 316 3,5l