Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
aise kirjutas:mul TV kohta küsimus, kuidas ma saan k2 ja etv´d vaadata?
hetkel mängib ainult tv3 ja kui regiooni vahetan siis läheb ka see mustvalgeks ja hääl kaob ära
Koli Tartusse .
Olen sama asja tähele pannud. Regioon Finland näitab ainult TV3 Tallinnas ja Estonia vms saan Secam värvid ja heli (PALiga mustvalge ja sahin), aga Tartus näeb Finland settinguga ilusti ETV, Kanal 2, TV3 ja Alo TV.
aise kirjutas:mul TV kohta küsimus, kuidas ma saan k2 ja etv´d vaadata?
hetkel mängib ainult tv3 ja kui regiooni vahetan siis läheb ka see mustvalgeks ja hääl kaob ära
Koli Tartusse .
Olen sama asja tähele pannud. Regioon Finland näitab ainult TV3 Tallinnas ja Estonia vms saan Secam värvid ja heli (PALiga mustvalge ja sahin), aga Tartus näeb Finland settinguga ilusti ETV, Kanal 2, TV3 ja Alo TV.
Pärnus näeb Soome setinguga ilusti 3 Eesti kanalit ja siis mustvalgelt mingeid läti ja vene kanaleid.(paiguti)
Ma ise kasutan hetkel navteq 06-2 mis muidugi töötab soomes paremini kui 06-1 kuna midagi uut on ikka tulnud, välja-arvatud möned rootsikeelsed tänavad mida ikka veel näitab.
Köige uuem navi os on kaa juba 27,1 aga see muidugi ainult MK4:le
nii, softi sain uuendatud, tõmbasin ise netist uue, aga plaat ikka raibe ei tööta, katsetan nüüd veidi erinevaid põletamisvariante, eks annan teada mis juhtub.
erx kirjutas:nii, softi sain uuendatud, tõmbasin ise netist uue, aga plaat ikka raibe ei tööta, katsetan nüüd veidi erinevaid põletamisvariante, eks annan teada mis juhtub.
lõpptulemus ikkagi see et ei mängi ei skandinaavia 2005-2, ega ka baltikum, skandinaavia 2006(koopia) toimib, vanem saksa (orig) toimib ka, kui kellelgi mingit head nõuannet on, andke aga tulla...
samad plaadid mängivad e39 mk3 naviga ilusti, samas see balti plaat ei toiminud ka 2004 7'ses, seal oli mingi hoopis eriskummaline lugeja, tundus nagu cd olevat, aga väljanägemine oli kuidagi teistsugune.
töötab nagu kellavärk. sai ka aadressi otsingut proovitud ja juhatas ilusti kohale kah kahjuks pole lähi ajal plaanis tallinnast välja minna, seega ei tea kas teised linnad ka olemas on.
mis on splitscreeni põhimõte? kaarti vaadates näen kõrval tänava nime ja mingeid kordinaate, computri all näen consumpi ja siis jälle on kõrval kordinaadid oleks siis nii, et computri peal olles on kaarti kah näha.
Rax kirjutas:Kas mk3 võib vahetada mk4 vastu? kas peab installima või juhtmed ringi ja valmis?
plug and play. aga aku + võta maha enne kui vahetama hakkad. v27.1 softiplaadi võid ka igaks juhuks valmis teha, peale vahetust saad kohe uuendada siis.