Millisel E32-l sellist asja näha saab?fromme kirjutas:kas sul ka 4X nivoo?
750i kadus roolivõim :S
ei toimi
eh, suure tõenäosusega on järgmine asi roolikarp, mida vahetad. kui õieti mäletan, siis viimati sind nähes ütlesid servoga asi peal olema, aga ega neid igal nurgal vedelegi, kirvest ka küsitakse kuramusest.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
Re: ei toimi
täna õhtul vurasin kõvasti ringi ja noh kord töötab kord ei tööta, ja kusjuures kui mootor ei tööta siis kohapeal rooli liigutades undab kuski rooli taga miski tõenäoliselt undab ta kas õites aga ei kuule lihtsalt kuna suht vaikselt undab ja samasugust undamsit kuulsin ennem seda ui pumba ära vahetasin.
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
nu liiga kerge oli ta ka ennem, auto koguaeg punasega sõitnud miks siis nüüd ei peaks? tuleb välja,et tal on nagu koguaeg oleks kiirus suur, ehk siis kas servotronicu plokk läbi või siis lithsalt mõni juhe kuskilt katki läinud, või noh alati võib kala olla ka roolikarbis kontrollin ennem juhtmed ja plokid yle ja kui ei muutu miskit siis vahetan karbi välja.fromme kirjutas:mul võimuga mingit probleemi pole....isegi liiga kerge on rool....aga sellest punasest jamast peab lahti saama!
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
priitv8 kirjutas:Kindel, et see pole ainult reaktsioon sellele, et ei saa kiiruse signaali kätte?toivoku kirjutas:vigakäes, see servotronicu plokk paneb segast, ei anna voolupeale karbile, igatahes tänud nendele kes aitasid mind
nu aga spidomeeter töötab kruiis töötab peaaegu normaalselt, vahest plõksib välja kuna andur on siiski natukese vigane. aga ennem töötas laitmatult.
kas keegi ei tea kus on selle servotroniku plokk?
- toivoku
- Huviline
- Kontakt:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=10
kus asub siis see nr2 ja 18 vidin? jälitan seda kaablit siin kõvasti aga tulemust eriti ei anna :S
http://69.0.158.19/live/M107137346ZF.JPG selline peaks välja nägema, nu ma lihtsalt ei leia seda kuskilt, tagaistme alt vaatasin, kaitsmekarpi vaatasin siis 2 musta karpi vaatasin veel kapoti alt läbi aga polnud sellist kuskil :S
edit: mul vanematyybi selline asjandus, leidsin ylesse asub nimelt juhipoolse jalgade juures oleva kõlari taga 2 kollast pistikut lähevad sinna sisse, igatahes saab vist nyydseks probleem lahendatud kuna lugedes netist(google abix) on paljudel probleem olnud sest mingid 2 transsi koolevad ära.
kus asub siis see nr2 ja 18 vidin? jälitan seda kaablit siin kõvasti aga tulemust eriti ei anna :S
http://69.0.158.19/live/M107137346ZF.JPG selline peaks välja nägema, nu ma lihtsalt ei leia seda kuskilt, tagaistme alt vaatasin, kaitsmekarpi vaatasin siis 2 musta karpi vaatasin veel kapoti alt läbi aga polnud sellist kuskil :S
edit: mul vanematyybi selline asjandus, leidsin ylesse asub nimelt juhipoolse jalgade juures oleva kõlari taga 2 kollast pistikut lähevad sinna sisse, igatahes saab vist nyydseks probleem lahendatud kuna lugedes netist(google abix) on paljudel probleem olnud sest mingid 2 transsi koolevad ära.