Uute liikmete "tehnoülevaatus" Tartus
Uute liikmete "tehnoülevaatus" Tartus
29. Detsembril kell 19.oo Tartus Sõbrakeskuse parklas ja kui soovi siis hiljem saab sealsamas edasi "Salooni" astuda: http://rodeosaloon.ee/
Tulijad:
1) Siim_K - valge e30 iks
2) Henrik 888 - Sinine E39 Diisel "M"
3) Kõrs - Hõbedane E34
4) BAUR TC - ?
5) UPS - ?
6) .oOkanzaOo - BMW 524 td 90a
7) erikred - e34 525tdst
8) evely - ?
9) Martin530 530 e34 must!
10) Viljar diisel e34?
11) Toomas_K e36 is punane
12) Streettuned e36 318
13) Kristjan.K briljant must
14) sass 750 e32 750
15) Veljo_V - E 34 525 tds 94 a
16) rc - sinine E36 323ti
17) Margusxx - mustemat sorti E34, J714 BAR
18) Deivid - 740i
vastuseks küsimustele: koht täpsustatud(Salooni midagi broneerima ei hakka, kuna ei tea, kas on tahtmist asja arutada:) Kuid iseenesest võiks ju, kui ka päälinna härrad/prouad tulevad;)
Siis et kui autol on kehtiv Ülev./ Kindlustus siis ei ole ju probleemi kohale sõita(ametlikult:)
Siis kas Viljar oled äkki nõus kogu paberi majanduse kaasa võtma ja Kimmole toimetama?
Tulijad:
3) Kõrs - Hõbedane E34
4) BAUR TC - ?
5) UPS - ?
6) .oOkanzaOo - BMW 524 td 90a
7) erikred - e34 525tdst
8) evely - ?
9) Martin530 530 e34 must!
10) Viljar diisel e34?
11) Toomas_K e36 is punane
12) Streettuned e36 318
13) Kristjan.K briljant must
14) sass 750 e32 750
15) Veljo_V - E 34 525 tds 94 a
16) rc - sinine E36 323ti
17) Margusxx - mustemat sorti E34, J714 BAR
18) Deivid - 740i
vastuseks küsimustele: koht täpsustatud(Salooni midagi broneerima ei hakka, kuna ei tea, kas on tahtmist asja arutada:) Kuid iseenesest võiks ju, kui ka päälinna härrad/prouad tulevad;)
Siis et kui autol on kehtiv Ülev./ Kindlustus siis ei ole ju probleemi kohale sõita(ametlikult:)
Siis kas Viljar oled äkki nõus kogu paberi majanduse kaasa võtma ja Kimmole toimetama?
Viimati muutis Siim_K, 04.01.2007 14:05 07, muudetud 6 korda kokku.
ilma autota
No seal on avar parkla ja kui ilm väga sant on, siis saab sees edasi arutada ja dokustaadid paika jneToomas_K kirjutas:Eelmise aasta märtsis kui see Aura veekeskuse üritus oli, siis istusime ka vist samas kohas, kui ma ei eksi. Koht kui selline oli igati ok.
No ootame siis huvilisi, andke end siia samma "arvele"
1) Siim_K E30 427 ATL
2)....
ilma autota
- Kristjan.K
- Huviline
kohapeal aga jääb küsimus
Olen vist kohapeal - aga miks Louna Eestis ei paista üldse mingit klubi poolset üritust?
Asi näeb natukene välja nagu: värbame uued liikmed, ja siis vaatame mis saab edasi!
Mina olen rohkem huvitatud üritustest, kokkutulekutest või vaba-aja ettevötmisest kui liitumise eesmärgil korraldatud kohtumisest!
Asi näeb natukene välja nagu: värbame uued liikmed, ja siis vaatame mis saab edasi!
Mina olen rohkem huvitatud üritustest, kokkutulekutest või vaba-aja ettevötmisest kui liitumise eesmärgil korraldatud kohtumisest!
E36 325 kabriolett
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
Hr. Baur TC , Eestimaa on nagu võrreldes Saksamaaga üks väike küla, kus enamik on kogunenud küla ühte nurka ja ülejäänud maa on söötis ja seal elavad üksikud suguharud. Et suguharusid meelitada ühise poti ümber tuleb neile lubada maitsvat suppi, veel parem koprapraadi, suurt lõket ja palju noori neide, kui sa suudad seda kõike neile pakkuda, siis saad ka pisut pidu pidada, muidu tuleb ikka oma aiatagant notsu ära veristada ja oma perekeskis suitsukintsu närida. Kurb mis ?
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
---asi lihtsalt selles, et tartu ja lõuna kandis vähe interneti aktiivseid bmw kasutajaid, enamik lihtsalt sõidab bmw'ga ega tunne vajadust kuhugi kuuluda!
Teiseks, on asi ka selles, et maa-rahval on suguharudes lihtsalt vähe seda vabat aega, mida aga piisavalt on linna-rahval...nt. minu vaba aeg kooli, töö ja koduste toimetamiste kõrvalt on ca 2h päevas, mis kuulub peaasjalikult toitumisele - täna on jälle se õnnelik päev, kus saan 15min. bmw rahvaga suhelda
minu arvamus, mitte faktid
Teiseks, on asi ka selles, et maa-rahval on suguharudes lihtsalt vähe seda vabat aega, mida aga piisavalt on linna-rahval...nt. minu vaba aeg kooli, töö ja koduste toimetamiste kõrvalt on ca 2h päevas, mis kuulub peaasjalikult toitumisele - täna on jälle se õnnelik päev, kus saan 15min. bmw rahvaga suhelda
minu arvamus, mitte faktid
ilma autota
Üks küsimus veel seoses selle üritusega kui ikkagi juhtub, et saaksin tulla. Üheks põhitingimuseks klubiga liitumisel on tehniliselt korras Bmw... aga mul läheb tagumine sissesõidetud nurk alles 3. jaan. tegemisse Kuidas siis asjale läheneda... tehniliselt on auto korras, kuid samas ikkagi katki
Säravatest autodest pole Tartusse jõudes küll midagi järgi kui just ilmaga roppu kanti ei vea. Peaks mingid treilerid kamba peale rentima või siis Tartus käsipesulates ajad kinni panema eelnevalt
Säravatest autodest pole Tartusse jõudes küll midagi järgi kui just ilmaga roppu kanti ei vea. Peaks mingid treilerid kamba peale rentima või siis Tartus käsipesulates ajad kinni panema eelnevalt
Se üritus, siis ikkagi eeskätt lõunamaa suguharudele mõeldud
Tallinnas käib iga nädal vilgas liikmete värbamine, kui te siia tulete siis võtavad tallinna omad meilt viimasedki kunded ära ja mina jään tööta
ei - kõik on oodatud, kaasa arvatud "pirnikas"!!!!! kellel on veel juhilubade koopia tuua vaja tal uhke auto ka, Henriku peale võin lootma jääda ja teeme saate " Autode vah(a)etus " või
"Hajameelselt autodest" teemad...kuigi seekord on suurem tõenäosus et tuleb rohkem kui 2 huvilist.
Siis se katkise bmw omanik....kas auto liigub omal jõul sinna kohale?
kui jaa, siis arutame seal edasi, kui ei, siis ....tuleb kellelgi sabast kinni võtta ja ennast kohale vedada ja nägu näidata (lube ka)
Ühesõnaga jääb siis 19.oo, Sõbrakeskuse parkla Tartus Võru tn.
3) ....
julgemalt siis palun oma anagrammid siia
Tallinnas käib iga nädal vilgas liikmete värbamine, kui te siia tulete siis võtavad tallinna omad meilt viimasedki kunded ära ja mina jään tööta
ei - kõik on oodatud, kaasa arvatud "pirnikas"!!!!! kellel on veel juhilubade koopia tuua vaja tal uhke auto ka, Henriku peale võin lootma jääda ja teeme saate " Autode vah(a)etus " või
"Hajameelselt autodest" teemad...kuigi seekord on suurem tõenäosus et tuleb rohkem kui 2 huvilist.
Siis se katkise bmw omanik....kas auto liigub omal jõul sinna kohale?
kui jaa, siis arutame seal edasi, kui ei, siis ....tuleb kellelgi sabast kinni võtta ja ennast kohale vedada ja nägu näidata (lube ka)
Ühesõnaga jääb siis 19.oo, Sõbrakeskuse parkla Tartus Võru tn.
3) ....
julgemalt siis palun oma anagrammid siia
ilma autota
kohapeal
Olen kohapeal! Aga ei luba et ma tulen BMWiga.
E36 325 kabriolett
-
- Huviline
tere võibolla natuke loll küsimus aga ikkagi. milline auto on teiearust tehniliselt korras ??? näiteks kui esispoilas väike mõra siis ülevaatuselt läbi ei saa ning tuleb (erakorraline) eile sain kivi nig esiklkaasis mõra. erakorraline ??
endo: võimalik et ilmun kohale kui sellised asjad ülevaatust ei sega .
endo: võimalik et ilmun kohale kui sellised asjad ülevaatust ei sega .
BMW 524 td 90a
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
hmm, kuna tallinna üritused satuvad alati vale aja peale siis võiks ju tulla vähemalt vaatama ja niisama muljetama. Klubirahvas üldiselt päris muhe ja sõbralik.
Avalduse jätan kirjutamata kuna tehnoülevaatus vist leiab liiga palju vigu
Kui midagi hullu vahele ei tule siis näeme, kaasa võtan ilmselt auto mis allkirjas, kui ta siis jälle liikuda viitsib.
terv
erich
Avalduse jätan kirjutamata kuna tehnoülevaatus vist leiab liiga palju vigu
Kui midagi hullu vahele ei tule siis näeme, kaasa võtan ilmselt auto mis allkirjas, kui ta siis jälle liikuda viitsib.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
minu jaoks tiba vale nädalavahetus. Oleks sellel nädalavahetusel siis oleks ka käpp.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio