Raadio kood!
Raadio kood!
Tere. Kas keegi oskab aidata, et kuidas ma saaksin oma raadio koodi teada, sai aku maha võetud ning nüüd küsib koodi. Oskab keegi aidata?
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
hmm UMist ei saa ju maki koodi teada, nad saadavad auto vin koodi järgi taotluse saksamaale ja siis saab alles kood iteada, et kui originaal makk on õiges autos sees, rohkem ma eitea, ise lasin tuttaval elektroonikul yldsek oodi vabaks progeda, makiks oli bavaria c2 kui kellegi huvi koodi vaba maki vastu siis võin enda oma vast vahetada väikese tasu ees koodiga maki vastu
No esiteks ei taha nad VIN.i vaid raadio seerianumbrit. Tõsi ta on, et saksamaalt küsitakse. Kui ise kunagi selle murega sinna pöördusin, tuli mees, võttis raadio välja, pani numbri kirja ja kahe päeva pärast helistati ja öeldi mulle see kood. Nii lihtne oligi.toivoku kirjutas:hmm UMist ei saa ju maki koodi teada, nad saadavad auto vin koodi järgi taotluse saksamaale ja siis saab alles kood iteada,
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Minul oli E34 originaa-kassett-makk. Selle kood ei olnud juba auto ostes peale teada - Saksast.
Tuttav elektroonik võttis kiibi välja, luges kaardilugejaga kiibis oleva koodi arvutisse ja tema tuttav progeja luges antud koodist raadio turvakoodi välja. Siis kiip raadiosse tagasi ja õige kood sisse - asi töötas perfektselt.
Edasiseks hõlbustamiseks kirjutasin samuti koodi raadio põhjale. Nüüdsest on aga makk juba võõraks varaks saanud ja endal uus asemel.
Lisaks veel selline info, et enamustel uuematel raadiotel selline trikk enam ei tööta, kuna kood mälukiibis on hoolikalt kodeeritud ja õige turvakoodi väljalugemine ei ole enam võimalik
Tuttav elektroonik võttis kiibi välja, luges kaardilugejaga kiibis oleva koodi arvutisse ja tema tuttav progeja luges antud koodist raadio turvakoodi välja. Siis kiip raadiosse tagasi ja õige kood sisse - asi töötas perfektselt.
Edasiseks hõlbustamiseks kirjutasin samuti koodi raadio põhjale. Nüüdsest on aga makk juba võõraks varaks saanud ja endal uus asemel.
Lisaks veel selline info, et enamustel uuematel raadiotel selline trikk enam ei tööta, kuna kood mälukiibis on hoolikalt kodeeritud ja õige turvakoodi väljalugemine ei ole enam võimalik
E39 525 iA Sedaan
http://www.templiryytel.eu
http://www.templiryytel.eu
ma sain koodi teaDA
kui tahate siis kysige
kui tahate siis kysige
Viimati muutis tapu92, 06.04.2006 19:30 37, muudetud 1 kord kokku.
ma just mõtlesin ka, et minu jaoks ääretult vajalik info on sinu maki kood. kas panid sellevarastele üles? oleks piisanud sellest kui sa oleks teatanud, et; sain koodi sellest ja sellest kohast, maksma läks nii palju/vähe.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
raadio kood
Mina leidsin siit abi: http://www.gsmhosting.com/vbb/forumdisp ... cc8c&f=179
Paned foorumisse raadio seerianr-i ja kutid arvutavad välja. Algul nende pakutud koodid ei sobinud, hiljem selgus, et koodi oli muudetud vmt. Muidu käisin UM-s, seal ei saadud aidata, kuna raadio ei olnud enam selle masina peal, kuhu ta tehases pandi. Krt, kui paljudel e36-l on
Paned foorumisse raadio seerianr-i ja kutid arvutavad välja. Algul nende pakutud koodid ei sobinud, hiljem selgus, et koodi oli muudetud vmt. Muidu käisin UM-s, seal ei saadud aidata, kuna raadio ei olnud enam selle masina peal, kuhu ta tehases pandi. Krt, kui paljudel e36-l on
http://www.eserviceinfo.com/equipment_t ... ile_6.html
äkki saat siit abi
äkki saat siit abi
imelik lugu, oli endalgi kunagi tarvis seda koodi, helistasin UM'i, ütlesid, et tule kohale ja kirjutame VIN ja seerianumbri makilt üles ning varsti saad koodi teada kui kõik õige on. maksma läheb 200. läksin kohale, tüüp käis korra autos, kirjutas koodid üles ja andis võtmed. järgmine päev helistati ja öeldi telefoni teel kood. ei mingit raha mult keegi ei võtnud...
E34 525 tds - müüdud
Re: Raadio kood!
BP 1835 P6698392 sooviks ka koodi teada.
2587Gennukas kirjutas:BP 1835 P6698392 sooviks ka koodi teada.
Sooviks veel teada saad kuidas seda koodi siis sisestada kui oled mitu korda vale koodi sisestanud?
You have 3 attempts to use the code before the radio decides you are guessing and locks you out. If this happens, you will need to either remove all power to the radio, or leave the ignition on the first position, which will display CODE in the radio, but not turn on all of the lights in the instrument cluster, for at least one hour. Not for 59 minutes, it must be a full hour.
Keegi saab koodi öelda? PH7850S1076030 22DC785/23