525 TDS rihma pingutamine?
525 TDS rihma pingutamine?
Oskab keegi õelda kuidas pingutada rihma mis veab ringi veepumpa, genekat jne. Kas tuleb pinguti kruvi lahti lasta ja siis pingutab või...
tanud ette
tanud ette
Milleks mulle mõistus, kui mul on BMW!
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
rullikud+rihm+amort peaks olema kuskil 1500 eek. B-varuosa
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Re: 525 TDS rihma pingutamine?
Juhtus selline asi et sõidu ajal hakkas aku tuli põlema. seisma jäädes vaatasin et sama rihm on lõdva. kas mul siis tuleb ka need samad uued pingutid ja asjad osta?
Üldiselt küll kui just hiljuti pole seda teinud. variant veel selline, et pingutusamort on otsad andnud.JaanusJ kirjutas:Juhtus selline asi et sõidu ajal hakkas aku tuli põlema. seisma jäädes vaatasin et sama rihm on lõdva. kas mul siis tuleb ka need samad uued pingutid ja asjad osta?
Ära osta omale kunagi esimest BMW-d, sest see ei jää viimaseks...!
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
E34 524td ATM, E39 525tds ATM, E53 3,0td ATM
Täpselt nii asi ongi-. aga kas keegi oskab õelda kuidas seda pingutus amorti kokku suruda või midagi et see sinna vahele mahuks, või kuidas ma ma seda tegema peaks.
- PeeterA
- Huviline
- Telefon: 51949859
- Kontakt:
Amordi(nr.7) alumise kinnituse ja detail nr. 1 vahele paned sobiva läbimõõduga varda ja kangi põhimõttel surud amorti kokku. Varras peab olema piisavalt jäik, et läbi ei painduks.
tel. 51 949 859
Lihtsam variant on lasta natuke lõdvaks polt nr. 9 ja siis detaili nr 10 vahelt millegiga amort kokku suruda. Tavalise lehtvõtmega näiteks. Jõuab käega kah peale suruda.
Päris kõver heebel peab olema et sealt kronsteini vahelt suruda ja lisaks kipub sinna vahele kinni kiiluma.
Võta rihm rullikutest eemale ja veereta neid käega ja löö hoog sisse, kui kergesti keerlema jäävad ja kõrisevad(laager sees kuiv) siis võib laagri ära määrida või uued rullid osta. Kui laagrid juba töötamise aeg häält teevad sis tasub uued panna. Samuti see pingutus amordi kronstein (nr.1 ja nr. 2) tasub korraga üle vaadata, et väga ei loksuks.
Päris kõver heebel peab olema et sealt kronsteini vahelt suruda ja lisaks kipub sinna vahele kinni kiiluma.
Võta rihm rullikutest eemale ja veereta neid käega ja löö hoog sisse, kui kergesti keerlema jäävad ja kõrisevad(laager sees kuiv) siis võib laagri ära määrida või uued rullid osta. Kui laagrid juba töötamise aeg häält teevad sis tasub uued panna. Samuti see pingutus amordi kronstein (nr.1 ja nr. 2) tasub korraga üle vaadata, et väga ei loksuks.
F11