Bensiinijaam vs BMW E36
Bensiinijaam vs BMW E36
Nimelt käisin täna siis Alexelas tankimas. Hakkan tankima, püstol nõksutab, mingi 0.03 liitrit ja siis jälle plõks. 15 liitrit jõnksutasin sisse siis tuli müüja ja ütles, et ärge lõhkuge. Väitis mulle, et ma olen esimene auto kellega see püstol niimoodi jõnksutab. Üritasin talle selgeks teha, et viga on püstolis, mitte minu autos. Tema aga ikka vastu, et viga on autos.
Teistes tanklates töötab püstol alati suurepäraselt.
Tegu siis Alexela Tõdva tanklaga.
Siit siis küsimus, kas viga on püstolis või on siiski E36 bensupaak sellise ehitusega, et Alexelas hakkab püstol jõnksutama?
Kõik arvamused oodatud!
Teistes tanklates töötab püstol alati suurepäraselt.
Tegu siis Alexela Tõdva tanklaga.
Siit siis küsimus, kas viga on püstolis või on siiski E36 bensupaak sellise ehitusega, et Alexelas hakkab püstol jõnksutama?
Kõik arvamused oodatud!
"Mu BMW märk kui eesti lipp, sinimustvalge"
Kui veel E36te omasin, siis oli sama jama mõnikord. Tankisin ainult Statoili jaamades ja enamasti Tallinnas. Mõnikord pidin samuti kütte sisse "jõnksutama". Muude autodega samades jaamades pole kunagi sellist asja täheldanud ja põhjust samuti ei tea. Ootan samuti huviga, et keegi selle "fenomeni" lahti seletab.
Esimest korda E36-ga tankima minnes ei saanudki paaki täis..
Point selles, et kolmekal on vastuvõtu auk peenem ja tankla püstol lükkab ennast välja, kui tekib mingi vastusurve
Kui lähed tankima, lükka toru august sisse ja siis tõmba tagasi niikaua, kuni püstoli alumine rant jääb tankimisaugu taha kinni
Raske seletada, pead ise järgi proovima
Püstolil on all rant ja see peab augu taha pidama jääma
Väga nilbe jutt tuli aga proovi järgi
Point selles, et kolmekal on vastuvõtu auk peenem ja tankla püstol lükkab ennast välja, kui tekib mingi vastusurve
Kui lähed tankima, lükka toru august sisse ja siis tõmba tagasi niikaua, kuni püstoli alumine rant jääb tankimisaugu taha kinni
Aga millest siis see, et teistes tanklates pole siiamaani probleemi olnud!truumu kirjutas:Esimest korda E36-ga tankima minnes ei saanudki paaki täis..
Ise mõtlesin, et vbl asi bensiini surves!
"Mu BMW märk kui eesti lipp, sinimustvalge"
Vahest arva juhtub sama mul E34 touringuga (ainult Statoil). Isegi samas tanklas ja sama püstoliga. Üldjuhul pole probleemi, kuid vahest lihtsalt paneb täiega näkku, ükskõik kuidas seda püstolit ka ei hoia.
A ma oleks selle aleksela töötaja oma kabiini tagasi saatnud.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Järve Statoilis (seal järvevana viaduktil) olen tankinud päris tihti... ainult ühe korra on olnud probleem... hakkasin tankima ja mingi 10 liitrit oli jooksnud siis lükkas välja. Lülitasin uuesti sisse... mingi paar liitrit ja jälle väljas... nii ma siis jupitasin seal seni kuni paak kurguni täis ja kergelt üle hakkas tulema ... edaspidi samas kohas probleeme ei ole olnud.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Tundub, et touringumehed kõik sama kiiksugaKustas kirjutas:Vahest arva juhtub sama mul E34 touringuga (ainult Statoil). Isegi samas tanklas ja sama püstoliga. Üldjuhul pole probleemi, kuid vahest lihtsalt paneb täiega näkku, ükskõik kuidas seda püstolit ka ei hoia.
Tangin Järve Statka 5-s püstikus või Kristiine 3-ndas
Mul sama probleem olnud just Neste tanklates Pirital ja Rocca al Mares. Tavaliselt püstoli väljatõmbamine aitab kuid vahest ei saa siis enam peale panna seda automaatreziimi ning tuleb nö "käsitsi" tankida mis pole bensiini lõhnast mittelugupidavale inimesele just eriti meeldiv.
X3 3,0D E83 & 123c E82
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Need ei ole mitte aurud aga paagi põhjast üles keerutatud sete, sellepärast soovitatakse ka mitte tankida kuni pool tundi peale täitmisauto külaskäiku. Tõmbab päris edukalt auto kütusefiltri täis.Roland325 kirjutas:Kunagi kuulsin ühelt tanklatöötajalt, et peale seda, kui kütuseauto on tanklasse bensiini lisanud, pidid tekkima sinna paaki mingid bensiiniaurud, mis ka põhjustavad püstoli kinnilöömist!
Kui mina näen paagiautot tanklas siis sõidan tuima näoga edasi.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Minu E 30 Touring ´l peab ka püstoli võimalikult välja tõmbama, muidu lööb ka kinni. Esimest korda peale ostmist tankides pidin ennast ikka seaks vihastama küll. Nüüd nipp enamvähem käpas
Sõida ise ja lase teistel sõita. Ning pidage meeles: Pidurid on kiiruse surm......
---------------------------------------------
---------------------------------------------
Krt ja mina mõtlesin et olen ainuke nukker e36 touringu omanik. Tee või tina, aga normaalselt tankida ei saa. Viimane kord seda jama polnud, sest juhtus nii, et olin auto tankurist kaugemale jätnud ning pidin voolikut natuke väljapoole tirima st tankides samal ajal voolikut kinni hoidma. Ja vuolaa..... Paak benssu täis ilma jõnksutamiseta
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
Seda just minagi mõtlesin, et pigem paljudel juhtudel veaks just vigane ummistunud paagi tuulutus.Silwer kirjutas:Viga võib olla ka viletsas paagi tuulutuses.
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power
Kas paagi sisselaske torus, klapi taga, filtrit pole? Mul ka oli E36ga nii et püstol pidi natuke väljas olema siis ei nõksunud, aga ise arvasin et äkki see esimene filter rämedalt paska täis, kui see nii pole siis lihtsalt margi eripära äkki.
Samas on mul praegu E34ga olnud nii et paak saab täis ja pritsib püstoli kõrvalt välja, nii et see võib ju ka suuresti oleneda sellest kuidas püstol reageerib vastusurvele.
Samas on mul praegu E34ga olnud nii et paak saab täis ja pritsib püstoli kõrvalt välja, nii et see võib ju ka suuresti oleneda sellest kuidas püstol reageerib vastusurvele.
57873846 ja 56384061
-
- Huviline