Viimasel ajal on mind päris tihti kinnipeetud ja olen ka pidanud nendega vaidlema. Kõigerohkem ajas vihale, kui olin võistlusautoga, millel on kirjad peal ja arusaadavalt peaks olema selge, et millega on tegemist. Mulle heideti ette, et ÄKKI on müra liiga suur ja on OMAVOLILINE väljalaske süsteemi ümberehitus. Taheti saata kordusülevaatusele. Auto on korduvalt läbinud seejuures tehn. kontrolli ja ka loomulikult ülevaatusi. Peale seda kui palusin mendil seista auto tagumise otsa juurde pildistamiseks, olukord muutus. Mina põhjendasin, et olen nõus minema koheselt kordusülevaatusele, kuid tõestamaks, et ma vahepeal ei muuda midagi summuti juures, teeme pildi või tulete koos minuga ülevaatusele. Ähvardasin muidugi sellega, et kui auto on tehniliselt korras siis leiame lahendi kohtus. Lisaksn küsisin, et mis § alusel te üritate mind karistada. Autol võib ehitada tegelikult ümber väljalaske süsteemi, kui sellega ei saastata loodust ja müra ei ületa lubatut. Minul ei ole kummagagi probleeme ja müra jaab veel tugevalt alla normi. (seda on mõõdetud 5m kaugusel, 3000 rpm pealt) Vaadati peale seda mind nagu hullu aga igaksjuhuhuks peeti targemaks minema lasta.
Teine juhus oli muide BMW-ga. Peeti lambist enne Tartut kinni ja peale minupoolset küsimust, et mille vastu ma eksisin, kähvati vastuseks, et mis tuled mul ees on
Mina vastu, et mis see teie asi on! (Kõik on 100% originaal) Seejärel enam äkki tuled teda ei huvitanud, vaid küsis ohutus varustust. Tahtis näha tulekustutit, tõkiskingi, ja autoapteeki!!! Näitasin need ette. Peale seda küsisin, et miks te mind ikkagi peatasite, tuli vastuseks, et LASE MINEMA JA ÄRA TAKISTA SIIN LIIKLUST
Vot niipalju meie abivalmis aitajatest ametnikest liikluses. Mina ei saa aru nendest inimestest, kes väidavad, et politseid nähes tekib turvatunne. Ma ei tea kas mul on midagi viga aga minul kaob turvatunne neid nähes ja tekib vastupandamatu soov neile vähemalt midagi krõbedat öelda....
E 39 535 1997.a.