Bensiinijaam vs BMW E36
-
- Huviline
- Luuk
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 320i
- Kontakt:
Minul pea iga kord jääb täispaagist ca 5 litra esimese hooga saamata, lükkab välja. Aga niristades saan lõpuks ikka oma viimased 5 litra kah kätte, püstolit aina väljapoole tõmmates.
NB! Naised, kellel on pikad küüned, olge ettevaatlikud, päris kenasti peksab tagasi. Paar korda olen saanud ikka päris kõvasti piki näppe ja nii mõnigi küüs on leidnud oma lõpu sealsamas prügikastis. Oma lohakus, mis muud. Aga paagi panen täis ikka nii, et korki peale keerates saab kork märjaks Korralikult silmini.
NB! Naised, kellel on pikad küüned, olge ettevaatlikud, päris kenasti peksab tagasi. Paar korda olen saanud ikka päris kõvasti piki näppe ja nii mõnigi küüs on leidnud oma lõpu sealsamas prügikastis. Oma lohakus, mis muud. Aga paagi panen täis ikka nii, et korki peale keerates saab kork märjaks Korralikult silmini.
Naine roolis, auto kraavis!
BMW 320i e30 90.a.
BMW 320i e30 90.a.
ja pärast külg märg jah ?Luuk kirjutas:Minul pea iga kord jääb täispaagist ca 5 litra esimese hooga saamata, lükkab välja. Aga niristades saan lõpuks ikka oma viimased 5 litra kah kätte, püstolit aina väljapoole tõmmates.
ise ka korra nii silmini tankinud, pärast avastasin et osa auto külge bensiinine. siin enam nii täis enam ei lasknud.
2000 a. 320d, e46
tere
minul küll ei ole probleeme olnud siis autoks E36 1,8i 85 kw 92 .a.
- erikred
- Huviline
- Peamine sõiduk: E38 740D
võlusõnaks on siinkohal korralik bensukork, vana lödistab jah külje täis
terv
erich
terv
erich
'96 E34 525TDSt M5-pack Executive Shadowline aka tume jõud
No smoke = No power
No smoke = No power