Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
KnX kirjutas:Orig. värvile võib siis aidaa öelda (see lilla on värv, mitte kleepekas)
Paljud need enam ikka orig. värvi all on, pakun 20%.
Ei ole võimalik, et näiteks 1990a valmistatud M3-l pole esistangel ega kapotil kivitäkse. Minu arust pole tähtis, kas on orig. värv või mitte vaid see, et hilisem värvitöö oleks korralikult tehtud.
Madis_M kirjutas:Ma ei saa aru, miks kõik bemmid alpi-valged on?
Läks popiks värviks, kõik ostavad. Paljudel valged bemmid, inimesed tahavad erineda ja lõpetavad valge ostmise. Praeguseks muutus valge jälle popiks ja kõik tahavad jälle osta, kuniks neid on liialt ja keegi ei taha enam.
ma nagu väga erinevatel seda näinud. Sellepärast küsingi. Miite ainult M'idel. Ja seda nii viiestel, kuuestel kui ka seitsmestel aga mitte kõigil. Mis varustuse või lisa puhul see põhja alla tekib?
Juss kirjutas:ma nagu väga erinevatel seda näinud. Sellepärast küsingi. Miite ainult M'idel. Ja seda nii viiestel, kuuestel kui ka seitsmestel aga mitte kõigil. Mis varustuse või lisa puhul see põhja alla tekib?
Võibolla LSD puhul ?
e28 520i Müüdud / Chevrolet Camaro / e39 525i Müüdud / Falcon XR6
meil siin krimpsutatakse nina kui led'idega rõngad... USA's lähevad just moodi ja rahvas on vaimustuses!
Võin nüüd mööda panna, kuid tundub, et sellel pildil on tegemist kohe müüki tuleva uue seeriaga, kus ühes rõngas on 60+ LED'i, nii et mõistlikult kauguselt vaadates on nii päeval kui ka öösel rõngas ühtlaselt valgustatud, nagu CCFL variandid.
Poleks saatmine $50 juurde andnud hinnale, oleks isegi komplekti ära napsanud.
See peaks ikkagi olema ainult M seeria mudelitel, sest näiteks E36 325-l, millel on LSD differ, neid jahutusribisi ei ole ja ka teistel mitte M seeria autodel, millel on LSD, pole seda näinud.