Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Mina paraku kiirendama oma autoga ei lähe! Tagarattad käivad niigi vastu koopa serva kui natuke ebatasasem maapind on! Aga noh selle eest ma siis elan Ultronile ja teistele EBK'listele pöialt raja kõrvalt!
Kui kellelgi peaks veel tekkima probleem, et ei jõua avalaksule mingilpõhjusel ja tahab oma kohta müüa vms. siis võib minuga ühendust võtta kuna sain autole laadimise tagasi ( genekas oli läbi ) ja ei julgenud ennem ära maksta ku auto korras polnud. Et huvi oleks endiselt kohale tulla ja EBK platsile pääseda
Silver
E46 323Ci/E46 330d/E61/E91/E91/E90/E60/E60/E61/E60 530xi/E60 530xi/F10 525d
Päringu jaoks saatke palun PS või e-mail
Start Laagri Maksikast 10.00! Kuna palju autosid on siis ilmselt keskmine kiirus jääb ikkagi alla 90km/h.
Ristile näitab Laagrist 52.5km ja 43minutit (Google Maps).
Kiltsisse näitab 88.3km ja 1h 18minutit.
Oletades, et natuke venime ka siis oleks ilmselt okei jõuda Ristile u. 10.45-10.50 ning siis Kiltsile 11.30ks. Üldiselt võiks teha nii, et lähme kõik ühtses kolonnis kohale ära, teeme registreerimistoimingud ära ning paneme auto parkimiskohad paika. Kellel vaja tankima minna ja muid asju toimetada siis paluks seda teha enne starti Laagrist või peale kohale jõudmist.
Siia siis nimekiri mis järjekorras me parkima hakkame.
Kasutatud loogikat siis, et seeriate kaupa (3'er, 5'er jne) vanematest keremudelitest uuemate poole (nt: E30, E36, E46 jne). Keremudelite siseselt on järjestatud võimususe (kW) järgi (nt: 83kW, 103kW, 105kW jne). Juhul kui võimsus on sama, järjestatakse autod registreerimis aasta järgi (nt: 1991,1994,1995).
Ma vast ühineks ka teie kolonniga juhul, kui ma läbi Tallinna sõidan, agakui mitte siis ei tule.Platsile ei tule, kuna magasin õige aja maha ja see nüüd lukus...
coley kirjutas:...Kellel vaja tankima minna ja muid asju toimetada siis paluks seda teha enne starti Laagrist või peale kohale jõudmist. ...
Sry päris lõpuni ei mängi minu puhul välja, Haapsalu statikas lasen rõhud üles. Terve tee ei taha 3,2 bar vms rõhuga esiratastega logistada ja rajal tahaks muid toiminguid peale pumpamise teha Sellist rõhku 245/35/18 mõõdus rehvi annab jalaga ikka surada ...
2018 11,09s@203km/h 1/4mile 2019 300km/h@1mile BMW e39 540i
Minul jääb ka tulemata, kuna täna õnnestus mootori käpp pooleks kiirendada. ja uus käpp ainult tellides nagu M-seerial ikka. Minu koht klubialal saadaval nüüd!
If everything seems under control, you're just not going fast enough
Ma liituks heameelega Haapsalus riviga.. Helistage keegi palun, kui Palivere kandis olete, siis mul on natukene aega sättida end kuskile Statoili juurde stardivalmis
Raghza kirjutas:Kahju, ma salamisi ootasin sinu auto nägemist kõige enam..
Ei saa siiani aru kuidas selline asi üldse katki minna saab ja nii "õigel ajal" ka veel.
Ma muidu tallinna inimene, eks peab mõnikord mõnelt kogunemiselt läbi tulema. Aga haapsallu üritan pealtvaatajana kaasa elama ikka tulla.
If everything seems under control, you're just not going fast enough
Endal oli ka just hetk tagasi moment, kus tulek oli korraks kahtluse all aga see läks õnneks üle Väga kahju, et raxx'i ja unise M3 tehnikat see kord rajal näha ei saa. Muidu lubab head ilma, natuke jahe küll aga ehk päike aitab ning saab palju kiireid tulemusi maha sõidetud. Edu kõigile rajal
2018 11,09s@203km/h 1/4mile 2019 300km/h@1mile BMW e39 540i
Sinna liigun lowliferi kambaga(9:45 start), ja eks siis ootan teid jägi ja veeren platsile koos teiega. Nagu aru sain siis teete peatuse Haapsalus statoilis.
Ah jaa, sõita tahtsin ka aga auto ehitamisega läks meelest ära, et mul kiivrit pole kohe kuskilt võtta. Loodan, et kellegi käest saaks ehk laenata või nüüd hommikul leian mingisuguse kuskilt