ÜLEMISTE Statoilis saame kokku 31se mai hommikul.Kellaks võiks olla alates 07:00

Startida võiks hiljemalt 7:45 .
Tahtsingi sulle öelda,et need pole aku patakad nende sees mul,eelmise ürituse ajal ostsin poest ja kestsid küll aga praegu vb juba tühjad,et kui sul akupatareid olemas võta kaasa või osta igaks juhuks 4tk omale tagavaraks. (ostsin duracelli omad ja ei saa kurta)Zipp kirjutas:
toots ära siis akusid unusta laadida ja mulle ühte otsa jagada
KRT...teeme hoopis nii et kõik võtame omale piisavalt aega, enne käime personaalselt kuskilt statist läbi, ostame kohvi-ninni-nänni ja siirdume Ülemiste keskuse platsile, kust on start 7.45 kes hiljaks jääb see sibab järele..kogu muusika...edasikaebamisele ei kuulu...saatjate kanal on 7.TarmoV12 kirjutas:ei, Ülemiste keskuse vastas, seal on kõige rohkem ruumipetzz kirjutas:põhimõtteliselt selles kandis kolm statoili. saame siis seal kokku mis asub sikupilli vastas?![]()
Marko ka sellest teadlik ja parandab oma posti varsti ära
ära aja asja keeruliseks rahvale, panime Markoga paika juba kellad-kohadRiivo kirjutas:KRT...teeme hoopis nii et kõik võtame omale piisavalt aega, enne käime personaalselt kuskilt statist läbi, ostame kohvi-ninni-nänni ja siirdume Ülemiste keskuse platsile, kust on start 7.45 kes hiljaks jääb see sibab järele..kogu muusika...edasikaebamisele ei kuulu...saatjate kanal on 7.
Kusjuures ma oleks ka sellega nõus, et rahavas ostab asjad endale ära ja siis koguneks Ülemiste parklas, seal palju ruumi ja mahume kõik ära, nii hoiaks Stati järtsu ka lühemanaTarmoV12 kirjutas:ära aja asja keeruliseks rahvale, panime Markoga paika juba kellad-kohadRiivo kirjutas:KRT...teeme hoopis nii et kõik võtame omale piisavalt aega, enne käime personaalselt kuskilt statist läbi, ostame kohvi-ninni-nänni ja siirdume Ülemiste keskuse platsile, kust on start 7.45 kes hiljaks jääb see sibab järele..kogu muusika...edasikaebamisele ei kuulu...saatjate kanal on 7.
No ma olen sinuga täiesti nõusRiivo kirjutas:Sealt statist on selle mansaftiga tiba saast väljuda aga eks ise teate...lihtsalt seni on kogu aeg ülemistes kogunetud...selleks ajaks peaks kohvi juba ostetud olema...neid tilkujaid kes koffejärtsus viimasel minutil passivad, kipub alati liiga palju jääma...eelnev ostmine motiveerib need asjad vajadusel varem ära tegema.