http://m.delfi.ee/rahvahaal/article.php?id=84845491" onclick="window.open(this.href);return false;

Mpaketiga E61 on minu silmis vâga ilus asi. Et maitse asiIndrek523 kirjutas:Kaks talveroima tapeti ära, mulle ei hakka kunagi hinge minema kui E6x sodiks sõidetakse! Koledam auto kui E65 ja no viimane on täis peletis!
Tagasi igavaks ma parandaksIndrek523 kirjutas:M paketiga on 60 kena väljast, 61 pigem talutav. Salong on pöördumatult okse neil kõigil. F seeriaga tehti asi tagasi viisakaks!
Vale on see, kui sa sõidad rahulikult oma sõidurajal lubatud kiirusega ühtegi reeglit rikkumatta ja äkki üle künka tekib sulle ninaette vastutulev auto, niiet sa ei jõuagi enam muud teha kui vaid seda näha ja siis on pauk. Antud juhul lõppes asi väga õnnelikult ja kahju piirdus vaid mahakantud autoga. Aga kuipalju sellised debiilikud igal aastal kedagi ära tapavad ja justnimelt neid, kes tegelikult millegi vastu eksinud ei ole? Vale on ka see, et reaalselt ei juhtu nende debiilikutaga mitte midagi. Õnnetus ja kogu lugu. Ostab järgmise rimaka omale ja edasi tapma. Ma saan aru õnnetustest mis on tõesti õnnetused....läks libedaga käest ära vms. aga antud juhul on tegemist täieliku debiilsusega. Ja kui sellised debiilikuid teedel ei oleks, oleks ka liiklussurmasid kordades vähem, seega jätkuvalt on mul kahju,et vastutulija ei olnud rekka.Indrek523 kirjutas:Väga vale suhtumine, jah kahju kui mõned ässad suuri pauke põhjustavad aga nende surma soovida on ikkagi vale!
Minu poolt väike mõttetera, mis pole solvang kellegi aadressil, kuid põhimõtteliselt on see vähemalt mulle üks põhireegleid- alati arvesta, et kõik kaasliiklejad on idioodid. Ning see põhimõte on omajagu õnnetusi ära hoidnud, sest selle asemel, et rusikaga rindu taguda, et mul on näiteks peateel (või ükskõik mis olukorras) eesõigus, eelistan ma seda, et kõik terveks jääksid. Seda sõltumata sellest, kas olen veoka või sõiduka roolis.ttsys kirjutas:Kas see teoreetiline teadmine annab nüüd rekkajuhile teadmise, et potensiaalselt on iga sõiduauto roolis vaimselt haige inimene
AARE540 kirjutas:/.../ kõik kaasliiklejad on idioodid.