Ma ise arvan ka, et need kes nn. rullnoka bemmiga(e30) sõidavad, teavad mis on selle auto maine ja väärtus.Raul_A kirjutas:No sorry Annely, kuid minu meelest kannavad seda mainet edasi just uuemad(elan nagu tahan, sõidan nagu oskan, pargin kuhu tegelikult ei peaks kuna mul on nii palju pappi bemmid), enda kõhutäie arvelt liisinguga soetatud masinad. Rullnokabemmid ei kao veel niipea kuhugi ja neid mis üdini mädad on leidub väga vähe. e30club.org foorumis on rullnokabemme ääretult palju ja korralikke. Siin foorumis näiteks kasutajad Penu, Tarmo,Marko_S ,Kaido ,Ain jne...
.
Vaadates siin korralike e30 hindasid, siis need ületavad kaugelt e36 ja ka mõne e46, e39, e38 hinna.
Aga just , ajakirjanduses see tähekombinatsioon BMW müüb ja selle pärast seda ka sinna topitakse.

Ise ei lase sellest häirida , et BMW omanikke rullnokkadeks sõimatakse. Vaadates liikluses teiste automarkide omanike manöövreid , siis julgen väita et BMW-ga liigeldakse ikka väga rahulikult

.
 . Kui olime Ahtmes, tahtsin keerata Tartu poole, vaatan et üks E38 läheb mööda, siis sain mina ka teele reastatud ja ütlesin isale et "Vaata, see on soliidse härra bmw, mitte mingi rullnokk", ja tema ees olev auto tahtis keerata vasakule, a auto tuli eest, siis tuli bmw ja läks lihtsalt vastandsuuna vööndis vasakule (tahtis ka keerata vasakule, nagu too eesolev auto). Ja siis isa ütles, "poeg, mida sa just enne ütlesid?"
 Kui olime Ahtmes, tahtsin keerata Tartu poole, vaatan et üks E38 läheb mööda, siis sain mina ka teele reastatud ja ütlesin isale et "Vaata, see on soliidse härra bmw, mitte mingi rullnokk", ja tema ees olev auto tahtis keerata vasakule, a auto tuli eest, siis tuli bmw ja läks lihtsalt vastandsuuna vööndis vasakule (tahtis ka keerata vasakule, nagu too eesolev auto). Ja siis isa ütles, "poeg, mida sa just enne ütlesid?" 

) siis just enda peale saad sa näidata näpuga ja öelda, mina olen oma panuse andnud!
 ) siis just enda peale saad sa näidata näpuga ja öelda, mina olen oma panuse andnud!  

. Mis arvate kas tema sai olukorrast aru? Mina kaldun arvama, et mitte, aga vahet pole me olime ju mõlemad Saksa autotööstuse au ja uhkuse roolis.
 . Mis arvate kas tema sai olukorrast aru? Mina kaldun arvama, et mitte, aga vahet pole me olime ju mõlemad Saksa autotööstuse au ja uhkuse roolis.