Nagu pildilt näha, siis oli meil nii kabriosid, babyracereid. Pärast lühidat kogunemist Rimi parklas suundusime Meremõisa poole. Maanteel moodustasime rivi ja kuna ma sõitsin kõige ees, siis oli mu võrratu vaade tahavaatepeeglist.
Meremõisas täiesti juhuslikult parkisime autot vanuse järjekorras

Tegime ära ka kohustusliku katusevõistluse. Ma ise osaleda ei tahtnud, sest ma tean, et mu katus on kõige kiirem. (Sanderiga tegime küll väike eelvõistluse, sest ta polnud näinud kui kiirelt läheb Z3 katus kinni). Mõned eelmise aasta osalejad ka loobusid võistlemisest, sest kellel oli osa katuse osi kodus, jne.

Pildid-mäng tehtud, väike jutuajamine veel ja enamus asusid koduteele. Ikkagi töönädala õhtu ja lastel uneaeg kah. Kuna ma oma lapsele lubasin, et ta saab grillida ning ta oli väga õnnetu, kui ma teatasin, et lähme grillimata koju, siis jäimegi sinna grillima. Potsataja koos abikaasaga jäid ka. Põõsast leidsime mingi resti kah, kuhu vorstid panna ning sašlõkivardad toetada.
Ilm oli ilus, tuulevaikne, päikeseloojang oli ka kaunis. Nii see pidigi olema

Suur tänu kõigile, kes said tulla kogunemisele, pildistamisele ja grillimisele! Nende puu otsast tehtud piltide osas peaks jah vaatama milline on kõige parem ning äkki keegi oskab seda pisut sättida nii, et sobiks fotovõistlusele.
ps, potsatajal tekkis mõte - võiks teha talvel ühe linnakruisi kabriodega. Jõuluvanakostüümides. Mõte päris hää! Seedigem seda