aga kui vaba, oleks kindlasti platsis... 8. aprill tundub rohkem sobivat, kuna äkki saan selleks ajaks roosteplekid ka eemaldatud

Mihkel(Kops) kirjutas:Üritan ka üritusele veereda, küll valet marki sõidukiga aga siiski. Igasugustest kuuliveeretamistest võtaks ka osa.
Omalt poolt pakuks välja kogunemis kohaks Saku Suurhalli parklat. Ja kui peaks taevast tulema midagi sellist, mille eest oleks vaja varju, siis võiks sõita Kristiine parklasse. Need maaalused parklad on jubedalt ära tüüdanud. Seekord võiks siis taeva poole pürgida. Viimati kui Kristiine parkla viimasele korrusele sõitsin vilistas seal ainult tuul ja paar rulatajat.
No kui ma sulle tüliks ei ole, siis võib ka sinuga tullaMarko S kirjutas:Mihkel(Kops) kirjutas:Üritan ka üritusele veereda, küll valet marki sõidukiga aga siiski. Igasugustest kuuliveeretamistest võtaks ka osa.
Omalt poolt pakuks välja kogunemis kohaks Saku Suurhalli parklat. Ja kui peaks taevast tulema midagi sellist, mille eest oleks vaja varju, siis võiks sõita Kristiine parklasse. Need maaalused parklad on jubedalt ära tüüdanud. Seekord võiks siis taeva poole pürgida. Viimati kui Kristiine parkla viimasele korrusele sõitsin vilistas seal ainult tuul ja paar rulatajat.
Sa võid minuga tulla.Ma arvan,et olen liikuja sinna kanti ja ruumi on palju
Nojah, seitsmesega võrreldes on see tõepoolest väike probleem34hz8 kirjutas:sobivad mõlemad kuupäevad...
tahan ka tulla ja vaatada kuidas teil kohtumised lähevab ...
Ja loodan et leian uued sõbrad
Mul E34 530.. aga arvan see ei ole suur probleem
läksid tikuga vaatama palju kanistris bensiini on??? või kuidas see juhtus?wilks kirjutas:tahtsin ka ennast ja oma autot esmakordselt esitleda, aga kahjuks ei saa vähemalt kahe kolme kuu jooksul ühelgi kogunemisel osaleda, kuna eile öösel plahvatas bensiini kanister käte vahel suunaga näkku.... kogu see jama põhjustas näole II astme põletused...suht nutine värk.
loodab siis head paranemist... ma arvan, et selle ajapeale tehakse ka uus koguneminegi juba kui sa terveks saadwilks kirjutas:läksin pealt laetavat katelt kytma... algul sai paberiga jamatud, ei tahtnud vedu võtta, siis jäi ette 5l plastmass kanister bensiiniga. enne valamist vaatasin veel ega kusagil leeki ei ole pysti ja hakkasin valama... (ennemgi seda nalja tehtud, et bensuga põlema pandud) hakkasin siis vajama, mõni sek sai valatud kui lõi leegi ylesse ja tõmbas tulejuti kanistrisse ja kabuum käiski... päris kõva litter käis, kõik jooksid karjudes kaltamajja![]()
NB!!! siit ka loo moraal... ärge kasutage bensiini- ostke syytevedelikku![]()
tegelt on asi naljast kaugel...
PS!!! ärme räbusta siis rohkem kogunemise teemat minu õnnetusega. panin selle lihtsalt kirja, miks mina tulla ei saa.... kuupäeva vist enam edasi te ei lükka