Lõuna-Eesti kevadine kogunemine?
- LonelyWolf
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
No mis siin ikka, teen otsa lahti teeme ürituse 19-20 mai.
Küsimus, kes organiseerib? Paneks plaanid paika, või orgunnija pakub oma kava.
Minu silmis võiks toimuda mingi pisike rännak lõunaeestis autodega. (kunagi sai tuuritatud seal ja koha nimesid ei mäleta aga olid seal mingid koopad kus liiva kaevandati, mingi jõe ääres olid lahedad mäed, samuti loomulikult munamägi + lisaks palju palju ilusaid kohti mis seal kandis on). Peale seda toetaks oma istmiku maha kus grilliks nats liha ja ajaks juttu, koos mingi kena ööbimisega. Järgmine päev siis nagu alati ärkamine, väike kõhutäide ja kodupoole.
Küsimus, kes organiseerib? Paneks plaanid paika, või orgunnija pakub oma kava.
Minu silmis võiks toimuda mingi pisike rännak lõunaeestis autodega. (kunagi sai tuuritatud seal ja koha nimesid ei mäleta aga olid seal mingid koopad kus liiva kaevandati, mingi jõe ääres olid lahedad mäed, samuti loomulikult munamägi + lisaks palju palju ilusaid kohti mis seal kandis on). Peale seda toetaks oma istmiku maha kus grilliks nats liha ja ajaks juttu, koos mingi kena ööbimisega. Järgmine päev siis nagu alati ärkamine, väike kõhutäide ja kodupoole.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Piusa koopad olid jah
Kui kinni siis kahju aga ehk keegi kohalik teeb mingi kena marsruudi mida külastada.
Ööbimisega muidugi tuleks juba tegelema hakata. Ma helistasin just:
http://www.hot.ee/koke/yldist_est.htm
homseks tuleb mulle hinnapakkumine aga orienteeruv hind ööbimisel on 300 krooni. Lisaks saaks kaminasaali ja sauna rentida. 300 krooni sisaldab ka hommikusööki.
Ainus miinus on see, et nad soovivad pronni saada selle nädala lõpuks ja 30% sissemaksu. Tegutsemis kiirust teades siin ei saa me elusees nimekirja reedeks kokku koos ülekannetega.
Aga ehk sellest on mingile orgunnijale kerge vihje. No nii sõbramehe poolest.

Ööbimisega muidugi tuleks juba tegelema hakata. Ma helistasin just:
http://www.hot.ee/koke/yldist_est.htm
homseks tuleb mulle hinnapakkumine aga orienteeruv hind ööbimisel on 300 krooni. Lisaks saaks kaminasaali ja sauna rentida. 300 krooni sisaldab ka hommikusööki.
Ainus miinus on see, et nad soovivad pronni saada selle nädala lõpuks ja 30% sissemaksu. Tegutsemis kiirust teades siin ei saa me elusees nimekirja reedeks kokku koos ülekannetega.

Aga ehk sellest on mingile orgunnijale kerge vihje. No nii sõbramehe poolest.

ei sobi!

18 - 20 . 05.2007 Papenburgis
E36 325 kabriolett
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
E 34 530i Schnitzer-väike Sport Paket
Ma oleks ka pigem juuni alguses tuleja. Mai lõpp läheb kiireks ... endal sünnipäev ja rattaralli ja ... 9-10. juuni ei sobiks?maris kirjutas:mul juba kolmas üritus, mida plaanitakse mai lõppu...
miks keegi juuni algusesse ei taha plaanida![]()
näiteks 2-3, see ka kevad veel![]()
muidu tahaks ka tulla, kuna pole veel ühelegi väljasõidule jõudnud

Indrek
meile sobib nii mai lõpp kui ka juuni algus, pole probleemi. keegivõiks mingi trajektoori küll välja pakkuda, siis teaks umbes, mis kanti see öö veetmine jääb jne...
võin pakkuda variante, mida võibolla möödaminnes külastada? kui on üldse huvi selliste asjade vastu...
no näiteks Luke mõisapark on selline mõnus paik pikniku pidamiseks, lihtsalt vaatamisväärsusena ehk Rõngu linnusevaremed, võrtsjärve lähedal Tamme paljand ja koopad, edasi otepää pool on Pikajärve mõis ja maaliline Valgjärv, taevaskojad põlva pool, Otteni vesiveski, maanteemuuseum, Ahja mõisa häärber, muidugi Meenikunno raba on lahe, Mõniste vabaõhumuuseum jne jne. vaadata on lõuna-eestis küllaga, iseasi kuhu tahetakse minna ja kuhu tasub üldse minna.
äkki pakuks igaüks midagi mis teha või kuhu minna, kas tahetakse rohkem sõita või ringi vaadata või hoopis kusagil telkida-grillida-lebotada?

võin pakkuda variante, mida võibolla möödaminnes külastada? kui on üldse huvi selliste asjade vastu...

no näiteks Luke mõisapark on selline mõnus paik pikniku pidamiseks, lihtsalt vaatamisväärsusena ehk Rõngu linnusevaremed, võrtsjärve lähedal Tamme paljand ja koopad, edasi otepää pool on Pikajärve mõis ja maaliline Valgjärv, taevaskojad põlva pool, Otteni vesiveski, maanteemuuseum, Ahja mõisa häärber, muidugi Meenikunno raba on lahe, Mõniste vabaõhumuuseum jne jne. vaadata on lõuna-eestis küllaga, iseasi kuhu tahetakse minna ja kuhu tasub üldse minna.
äkki pakuks igaüks midagi mis teha või kuhu minna, kas tahetakse rohkem sõita või ringi vaadata või hoopis kusagil telkida-grillida-lebotada?
naine roolis 

- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Varemed-koopad-raba-vabaõhumuuseum jms. Mõnus loodusretk. Mulle tundub, et meil on grupijuhtcristall kirjutas: lihtsalt vaatamisväärsusena ehk Rõngu linnusevaremed, võrtsjärve lähedal Tamme paljand ja koopad, edasi otepää pool on Pikajärve mõis ja maaliline Valgjärv, taevaskojad põlva pool, Otteni vesiveski, maanteemuuseum, Ahja mõisa häärber, muidugi Meenikunno raba on lahe, Mõniste vabaõhumuuseum jne jne.

Juuni vahetu algus oleks välilaagriks ehk sobivam ja loodus ka ilusam juba (2-3.06.)
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Kui kokkuleppele saame, siis oleks mul naine(ka BMW fänn,omab E36) nõus Lõuna-Eesti tuuri korraldama. Sel juhul sobiks rohkem 2.-3.juuni, sest 19.mail peab ta kella 13.00-ni tööl olema. Marsruut oleks umbes Taevaskoja, Põlva, Meenikunno,Värska,Piusa, Vastseliina ja Ruusmäe kaudu Haanjasse, kus on palju kohti, kus ööbida. Pühapäeva alustaks Suure-Munamäe torniga, siis Rõuges Ööbiku org. Siit tekib küsimus kas käia vaatamas rohkem looduses (Paganamaa,Mõniste park) või Sõmerpalu mõisas, Urvastes, Vana-Antsla, Sangaste, Pühajärv, Rõngu, Võrtsjärv ja Puhja Tartusse tagasi. Veel tahaks teada, kas soovitakse ööbida rohkem ruumis (Haanja kandis umbes 200-400kr. koos hommikusöögiga) või telgis. Ja muidugi kui palju rahvast tuleb. Tee peal vaja anda tellimused grupi toitlustamiseks; nt.Värskas Seto Tsäimajas ehtsat seto toitu.
Setod on ju ka Eestimaalased, nii et nende toit on peaaegu samagune kui kõigil eestlastel (annab võrrelda vanaemade ja vanavanaemade toiduga). Kui enne proovinud ei ole, võiks ju ära proovida. Täpsemat infot menüü ja hindade kohta leidsin aadressil http://www.hot.ee/setomuuseum/tsaimaja.htm
- LonelyWolf
- Huviline
Mis ei tapa teeb tugevaks ja kuna enne eesti pudru eestlast tapnud on 
Küsimus siis ainult et kas me saime kuupäevas kokkuleppele
, kui jah siis peaks seda ka pealkirjas näha olema, nimelt just neile kel liitumisega tõsiseid plaane veel pole saaksid arvestama hakata. Endale sappa hetkel kaks Bemmi otsitud aga liitujaid raske leida kui kindlat infot nagu jagada ei saa

Reegel nr. 1: Ära näpi mis töötab.
Reegel nr. 2: Tahad teada, uuri foorumeid ja kui ei usu, siis tuleta meelde reegel nr. 1
Head lammutamist
Reegel nr. 2: Tahad teada, uuri foorumeid ja kui ei usu, siis tuleta meelde reegel nr. 1
Head lammutamist