B10 Alpina Allrad
-
- Huviline
-
- Huviline
ma pean silmas mitte enda e46 kupeed, vaid seda alpina allrad touringut, mis pealkirjas. järelepärimine um´ist näitas, et ka ix´le läheb kahte sorti amorte (tavaline ja soprt)Raivo kirjutas:E30'nele ei sobi vähemasti. Siit võiks eeldada, et ka E34'jale ei sobi.ZoojaPuhur kirjutas:oskab keegi öelda, mis esisilla amordid sellele alpinale sobivad? kas tavalised ix amordid üldse lähevadki?
Aga seda saab ju mõnest varuosapoest kohe järgi uurida
siin üks päris lahe isend, http://www.autoaed.ee/autod/detail.php?autod_id=92805...ainult et kas sellise summa eest ka nõus keegi ostma on!
Täna lugesin 1. novembri Frankfurter Allgemeine-st pommuudist (minu jaoks vähemalt): ka Alpina autod monteeritakse BMW Dingolfingi tehase konveieril, sealsamas kus nii 520-d kui M5-d!
Die Flexibilität am Band hilft BMW, den Erfolg zu sichern
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Samuti Alpina mootoritele tehakse eeltöö suures osas juba BMW inseneride käte all valmis.priitv8 kirjutas:Täna lugesin 1. novembri Frankfurter Allgemeine-st pommuudist (minu jaoks vähemalt): ka Alpina autod monteeritakse BMW Dingolfingi tehase konveieril, sealsamas kus nii 520-d kui M5-d!
-
- Huviline
Tere tulemast IX maailma.
Huvitav oleks teada kas Aplinal on IX osa sama mis e34 -l?
Ja veel oleks huvitav teada kas sinna lähevad e34 esiamordid või midagi veel erilisemat.
Vaata e34 IX amordi teemal:
http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic.php?t=8052
Huvitav oleks teada kas Aplinal on IX osa sama mis e34 -l?
Ja veel oleks huvitav teada kas sinna lähevad e34 esiamordid või midagi veel erilisemat.
Vaata e34 IX amordi teemal:
http://www.bmw-club.ee/forum/viewtopic.php?t=8052
-
- Huviline
kindlasti panen auto lugejatele välja.
esialgsed muljed on paremad, kui ma kartsin. ma olin vahepeal juba väga skeptiline, sest ei saanud vahetust vajavate asjdega auto toojaga kokkuleppele. nüüd on ost tehtud ja ma ei kahetse (nelivedu ja 230 kobust tõmbavad irve näole küll) lisavarustus on muidugi super (katuseluuke on isegi kaks, nii ees kui taga istujatele). nahksisu näeb 8 aasta kohta väga hea välja. auto on väga vaikne, ei kägise absoluutselt. läbisõit on 244 000km. šveitsis olnud ainult 1 omanik, kes on korralikult servises käinud. kõik õlivahetused jm selle juurde kuuluv jooksev remont on kenasti hooldusraamatus kirjas. sellist autot ei ostagi inimene, kes tahab ainult kere, rooli ja rattaid. niiet kõik võimalused auto hoolduseks on olemas olnud.
seda tean, et Alpina Allrad on E34iX põhjale ehitatud ja silla jupid on samad. koni kataloogis on sellele mudelile amordid olemas.
Mõned pildid:

esialgsed muljed on paremad, kui ma kartsin. ma olin vahepeal juba väga skeptiline, sest ei saanud vahetust vajavate asjdega auto toojaga kokkuleppele. nüüd on ost tehtud ja ma ei kahetse (nelivedu ja 230 kobust tõmbavad irve näole küll) lisavarustus on muidugi super (katuseluuke on isegi kaks, nii ees kui taga istujatele). nahksisu näeb 8 aasta kohta väga hea välja. auto on väga vaikne, ei kägise absoluutselt. läbisõit on 244 000km. šveitsis olnud ainult 1 omanik, kes on korralikult servises käinud. kõik õlivahetused jm selle juurde kuuluv jooksev remont on kenasti hooldusraamatus kirjas. sellist autot ei ostagi inimene, kes tahab ainult kere, rooli ja rattaid. niiet kõik võimalused auto hoolduseks on olemas olnud.
seda tean, et Alpina Allrad on E34iX põhjale ehitatud ja silla jupid on samad. koni kataloogis on sellele mudelile amordid olemas.
Mõned pildid:

Kas sa KONI kataloogina pead silmas seda:
http://www.koni.com/_cars/_sport/pdf/bmw.pdf
Kus sa seal e34 IX amorte näed?
Mul on küll olemas üks aasta tagune e-mail TRK Värvid OÜ -lt kes pakub:
Koni pakub sellele autole ainult esiamorte :
Sport seeria pealtreguleeritava jäikusega gaasiamort 2350.-/tk.
Hind sisaldab 18% käibemaksu.
Kuid seal õige mees praegu puhkusel ja seetõttu pole saanud küsida kas neil miski teistsugune kataloog kui see mis veebis.
Muide kuidas tehakse väliselt kindlaks et tegemist Alpina haruldusega? Mina nende piltide pealt vaadates suudaks vaid velgi vaadates.
http://www.koni.com/_cars/_sport/pdf/bmw.pdf
Kus sa seal e34 IX amorte näed?
Mul on küll olemas üks aasta tagune e-mail TRK Värvid OÜ -lt kes pakub:
Koni pakub sellele autole ainult esiamorte :
Sport seeria pealtreguleeritava jäikusega gaasiamort 2350.-/tk.
Hind sisaldab 18% käibemaksu.
Kuid seal õige mees praegu puhkusel ja seetõttu pole saanud küsida kas neil miski teistsugune kataloog kui see mis veebis.
Muide kuidas tehakse väliselt kindlaks et tegemist Alpina haruldusega? Mina nende piltide pealt vaadates suudaks vaid velgi vaadates.
-
- Huviline
igal Alpinel on tähis salongis (hämar on autos ja pilt tuli "poolkõva")

Autol pole peale embleemi kapotil ja tagaluugil rohkem BMW märke. Alpine embleemid on veel peale velgede roolil, käigukangil, stangel, jalamattidel on pikad kirjad (nagu Audil on Quattro kirjad)
Amorti vaatasin Koni veebilehelt, seal on E34 525ix ja E34 530 amordid ühesuguse koodiga

Autol pole peale embleemi kapotil ja tagaluugil rohkem BMW märke. Alpine embleemid on veel peale velgede roolil, käigukangil, stangel, jalamattidel on pikad kirjad (nagu Audil on Quattro kirjad)
Amorti vaatasin Koni veebilehelt, seal on E34 525ix ja E34 530 amordid ühesuguse koodiga
-
- Huviline
Kas kapotil peaks ka olema originaalis ALPINA märk?ZoojaPuhur kirjutas:igal Alpinel on tähis salongis (hämar on autos ja pilt tuli "poolkõva")
...olin ka valmis sept kuus selle auto ära ostma (hinnakõikumised jm müüjapoolsete segaduste tõttu jäi ostmata). usun, et sai headesse kätesse nüüd.
p.s. üks samast klassist siis (kuid ka ilma ALPINA märgita kapotil):
http://home.arcor.de/alpinamaeuse/alpinab1030.html
ohjah... nüüd jääb üle vaid 1/891st E34 M5 touringutest ära tuua.

-
- Huviline
ei peapropellerhead kirjutas: Kas kapotil peaks ka olema originaalis ALPINA märk?
autol oli jah alguses palju huvilisi, minagi olin, aga kuna müüja ei tahtnud autole kulutada siis jätsin asja ajamise pooleli. tegelt seepärast ta tõhk ei tahtnudki kulutada, et niigi palju helistajaid oli. lõpuks sain kaubale, mõned asjad tegi müüja korda, seejärel ostsin sotaga masina ära, lisaks kulus mul veel 20kilo auto korrastamisele. nüüd on ideaalne.propellerhead kirjutas: ...olin ka valmis sept kuus selle auto ära ostma (hinnakõikumised jm müüjapoolsete segaduste tõttu jäi ostmata). usun, et sai headesse kätesse nüüd.
propellerhead kirjutas: p.s. üks samast klassist siis (kuid ka ilma ALPINA märgita kapotil):
http://home.arcor.de/alpinamaeuse/alpinab1030.html
ohjah... nüüd jääb üle vaid 1/891st E34 M5 touringutest ära tuua.
Tere
jJanno
Oled ehk koju jõudnud vahepeal? Ma oleks endiselt ääretult tänulik, kui saaks mingi selguse.priitv8 kirjutas:Jõudsid ette, mul jälle nagu E34 reklaamkataloogis selline pilt sees (vist). Enne kui koju saab ei saa järgi ka vaadata.Tarvo kirjutas:Isegi meie tänavapildis olen raudselt näinud tavalise luugiga touringut.
jJanno
exTouring