Iseasi,kas ma muidugi selleks ajaks "rattad" alla olen saanud...aga kui ei,siis sätin ennast kasutaja seka82 TDSi pärapeale...

Usu mind, asi ei ole selles. Ma täna vestlesin ka mõnigate inimestega ja kuupäev ei mängi siin üldse rolli. Uut hääletust teha mõtet ei ole. Me lihtsalt peame leppima sellega, et Kesk-Eestis ei ole nii palju tõsimeelseid margifänne, kui mujal. Ma olen üsna nördinud, et isegi väiksemad kohad, kui Põltsamaa seda on, suudavad inimesi kokku tuua. Aga kahjuks ei saa meie, üksikud huvilised, seda seisu eriti muuta. Usu, ma olen seda asja üritanud käima tõmmata suvest saadik ja tulemusrikkaid kogunemisi võib ühe käe sõrmedel üles lugeda. Loodame, et tuleb paremaid aegu ja asi läheb helgemaks, kuid hetkel ei näe ma nö. "pushimisel" ka mõtet. "Kes saab santi sundida, kui sant ei taha kõndida"kercc1 kirjutas:Sai väheke mõeldud ja aru peetud ning äkki inimeste huvi on nii väike sest, et vale kuupäev on, et teha veel üks (kui on võimalik) küsitlus, et kas inimesed tahaksid 13.02 või 14.02 seda üritust teha. Ma arvan, et mõned tahavad sõpradega aega veeta vms.
Ei,ringi parkla on ringi juures,mis on eluaeg Põltsamaal olnud...Selveri juurde see alles tehti...sellest Selveri omast põrutad paremale ja oledki selle nn."suure" ringi peal,sealt küta silla poole ja peale ringilt maha sõitu vassakule...ometigi Jõgevamaa poiss,ikka tead ju...raitojas kirjutas:Kas ringi parkla on see mis on selveri juures?
Suht värske Jõgevamaalane, Põltsamaal sissesõitnud ainult paar kordaOnu Tom kirjutas:Ei,ringi parkla on ringi juures,mis on eluaeg Põltsamaal olnud...Selveri juurde see alles tehti...sellest Selveri omast põrutad paremale ja oledki selle nn."suure" ringi peal,sealt küta silla poole ja peale ringilt maha sõitu vassakule...ometigi Jõgevamaa poiss,ikka tead ju...raitojas kirjutas:Kas ringi parkla on see mis on selveri juures?
Teema on ju selle kohtaraitojas kirjutas:kus toimub see Lõuna-Eesti vastlaliug?
Peet, Peet, Peet.McPeet kirjutas:Ma olen pealinnas ju, loomulikult on vaikus
Sa mõtled kus ringi parkla?Urmet_N kirjutas:ei tea kas ringi parklas on lumi lükatud kui jah siis võiks see laupäev 06.03 2010.a.koguneda mina ise arvan et kell 15-16 oleks väga viis seal koguneda
Pilte ei ole. See kogunemine kukkus järjekordselt läbi. Kohal 3 autot, kes igal nädalalõpul niigi koos aega veedavad. Hannes sattus jah läbi sõitma, mis oli meeldiv. Küll aga tegime Onu Tom'iga minihängi hiljem Jõgeval. Saime kokku, ajasime pikalt juttu ja mul on idee, et järgmise kogunemise korraldan ma ka Jõgeval. Loodan seal suuremat huvi. Kindel on aga see, et mina Põltsamaal jupp aega midagi organiseerida ei taha. Huvilisi ei ole ja tühja pole mõtet paugutada. 2x aastas ehk on sel kogunemisel mõtet. Jõulud/aastavahetus ja ehk ka kunagi suvel kord.Pavel-Qlimax kirjutas:Kesk-Eesti kogunemisest üritusest pilte palun!
Jõgeval ainult BMW-d ja Audid ringi tiirutavadki,nagu sa ise nägid,tuleb lihtsalt õiged välja noppida...Mikk__M kirjutas: Loodan seal suuremat huvi.
Kui su auto seal garaazis seisab,kust kunagi ühed veljed sult ostsin,siis vaevalt sa kevadeks ta sealt kättegi saad...Pavel-Qlimax kirjutas:Järgmine kogumine võiks tõesti teha see kord jälle Jõgeval ja parem juba kevade poole!
No tegelikult seal garaazide juures kevadel pidi tulema uus tee ja teist kaudu kah! Nii nagu mina aru sain!Onu Tom kirjutas:Kui su auto seal garaazis seisab,kust kunagi ühed veljed sult ostsin,siis vaevalt sa kevadeks ta sealt kättegi saad...Pavel-Qlimax kirjutas:Järgmine kogumine võiks tõesti teha see kord jälle Jõgeval ja parem juba kevade poole!