EBK uute liikmete vastuvõtuüritus 2008 pärnu !PILDID!
Nonii...jõudsin kah koju just..sai tuttvuda uute inimestega ja üle pika aja ka pärnus käidud. Tore oli, mina nägin ise 6 metskitse
Rahul, peale ilma, mis meid ei soosinud kohe üldse mitte, kohati oli pärnuvahel sõites see suverehv paras nuhtlus.
Igatahes. Tänud mõnusa laupäeva eest, etem kui kodus passida ja tööasjadesse süveneda, väike puhkus kulus marjaks ära

Rahul, peale ilma, mis meid ei soosinud kohe üldse mitte, kohati oli pärnuvahel sõites see suverehv paras nuhtlus.
Igatahes. Tänud mõnusa laupäeva eest, etem kui kodus passida ja tööasjadesse süveneda, väike puhkus kulus marjaks ära

Nii siis,
Mina ka tagasi, üritusega üldiselt rahul, muidugi Pärnu rahvast tundus kuidagi vähe olema, mulle tundus, et Tallinnast tuli suurem osa masinaid (koha peal oli kokku 20 autot).
Väiksem seltskond käis ka veekeskuse mõnusi nautimas ja usun, et jäid veemõnudega rahule.
Veekeskusega seoses hakkas vaikselt susisema plaan, et lähiajal võik ette võtta väikse Jurmala reisi, aga sellest täpsemalt varsti, vastavas teemas.
Iaglajuhul tänud rahvale, kes viitsisid kohale tulla.
Järgimse ürituseni,
Viljar
Pildid lähipäevadel, nagu ikka www.viltsikas.pri.ee
Mina ka tagasi, üritusega üldiselt rahul, muidugi Pärnu rahvast tundus kuidagi vähe olema, mulle tundus, et Tallinnast tuli suurem osa masinaid (koha peal oli kokku 20 autot).
Väiksem seltskond käis ka veekeskuse mõnusi nautimas ja usun, et jäid veemõnudega rahule.
Veekeskusega seoses hakkas vaikselt susisema plaan, et lähiajal võik ette võtta väikse Jurmala reisi, aga sellest täpsemalt varsti, vastavas teemas.
Iaglajuhul tänud rahvale, kes viitsisid kohale tulla.
Järgimse ürituseni,
Viljar
Pildid lähipäevadel, nagu ikka www.viltsikas.pri.ee
Mercedes EQS 450+ 2022
Nii, minu poolt pildid üleval. http://s231.photobucket.com/albums/ee18 ... 8-03-2008/
Tänud seal olijatele
Tänud seal olijatele

- Riivo
- Huviline
- Peamine sõiduk: Ateca 4Drive
- Kontakt:
Head pildid...kui lubad, teeksin ühest avatari
Niisiis...üritusest...bro igati...minu jaoks läks täie ette, isegi suht niru ilm ei suutnud seda rikkuda
....esiteks sai üle tüki aja pärnus käidud, teiseks korralik kogunemine, kolmandaks hea seltskond, neljandaks veepark, viiendaks kindlasti veel midagi
... ma ei kujuta aint ette, palju neid liitujaid tuli; ma vist nägin ühte soovijat kes tuli veekeskuse juurde, nimi läks kahjuks kõrvust mööda
Videotega tegelen alates homsest lähitulevikus, täna on suht räim olla, sihuke mõnus väsimus ja lihtsalt enam ei viitsi
Järgmise korrani!

Niisiis...üritusest...bro igati...minu jaoks läks täie ette, isegi suht niru ilm ei suutnud seda rikkuda

Videotega tegelen alates homsest lähitulevikus, täna on suht räim olla, sihuke mõnus väsimus ja lihtsalt enam ei viitsi

Järgmise korrani!
´17 4Drive
Minu seekord ei õnnestunud eriti palju pilte teha, aga midagi ikka:
www.viltsikas.pri.ee
www.viltsikas.pri.ee
Mercedes EQS 450+ 2022