karmo kirjutas:Teine asi veel mis tundus huvitav: suunatule süttimis märgutuled on vasakuul pool armatuuris roheline ja paremal pool oranz/kollane. Ülevaataja ütles,et need peaks mõlemad olema rohelised.
Sellel ülevaatajal peaksid olema silmaalused sinised

Mina Sinu asemel ütleksin parem valju häälega kus ülevaatuspunktis sa käisid ja mis nimeline härra oli ja seda igal pool netiportaalides, kus sa vestled. Vähemalt siis teised ei komista selle reha otsa ja äkki kunagi läheb see nimetatud härra oma äriga põhja või vähemalt muudab suhtumist. Ülevaatusel tuleks ikka tehnilist seisukorda kontrollida mitte idiootsustega tegeleda.
Kui mul päike paistab indikaatorlampidele peale, siis ka lambikesed ju muudavad värvitooni ja pole enam ühte moodi

Ja ka udutulede nupu teema on täpselt sama lollus. Kui ma tahan, siis ma joonistan igale raadionupule udutulede märgi kõrvale - kas siis on need nupud kõik automaatselt udutulede nupud ja peavad udukaid lülitama? Aga kui mul udutulede nupu juurest nupu tähendust kirjeldav märk üldse ära kulunud, kas siis on udutuled tehniliselt kõlbmatud ja katkised? Mõned inimesed on ikka tõesti reaalsustaju ära kaotanud