Kas tõesit geneka rihma juhtrull või midagi teeb häält? Katted ka kõik kinni. Uurisin ja puurisin aga ei leidnud kohta kust hääl tuleb.
Ehk oskab keegi aidata! Oleks tänulik

Video materjal:
http://www.youtube.com/watch?v=-iBTsPFM ... e=youtu.be
Ma nüüd nädalavahetusel lammutan vähe plastikuid rohkem maha. Üritan üles otsida, mis asi see lõpuks häält teeb nii.Rauno_P kirjutas:Ka minu 328 e46 teeb vahel sellist häält. Tühikäigul kui pöörded madalamal näiteks või kui käik sees ja hoog väike siis hakkab ka nagu vibreerima miskit.
Olen otsind, mis seda teha võiks, aga pole leidnud seda kohta.
Drive sees, siis teeb seda häält. Neutraali peal mitte. Peab tõsisemalt uurima vähe sedauims kirjutas:Äkki on väntvõlli rihmaratas ära väsinud ?
Kui hull töö see väntvõlli rihmaratta vahetamine on 330d-l? Saab kergesti ligi või peab asju tohutult eest kakkuma?uims kirjutas:Äkki on väntvõlli rihmaratas ära väsinud ?
Kahel autol lendasid rihmarattad koos rihmadega 150000 km peal ja sai autod töökotta veetud, kolmandal autol samuti ise ei vahetanud. Aga, et kontrollida kas rihmaratas laperdab, eemaldaks ma kõigepealt selle katte " onclick="window.open(this.href);return false; . Vahetamise ajaks eemaldaks ma tõenäeoliselt ka suure jahut.vendika, võimalik et läheb vaja spetsiaalset võtit et rihmaratast lahtikeeramise ajal kohapeal hoida. Eks teadjamad inimesed siin oskavad täpsemalt öelda.bmwpowah kirjutas: Kui hull töö see väntvõlli rihmaratta vahetamine on 330d-l? Saab kergesti ligi või peab asju tohutult eest kakkuma?
bmwpowah kirjutas:Nimelt hakkab rihm kuidagi imelikult vibama
Pinguti paistis ka toimivat.