e65 n62 3,6l mootor
e65 n62 3,6l mootor
Küsimus siis mis viga võiks olla kui diagnosti seadmega vaadata siis selline asi nagu Adjustment angle cyl. 5-8 on null?
1-4 näitab 4.40
Nimelt hommikuti käima pannes nagu 1 pütt ei töötaks ja kohapeal seistes vahepeal hakkab värisema auto. On need oma vahel seotud?
1-4 näitab 4.40
Nimelt hommikuti käima pannes nagu 1 pütt ei töötaks ja kohapeal seistes vahepeal hakkab värisema auto. On need oma vahel seotud?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 7 E65 735,E91 325D
- Kontakt:
Re: e65 n62 3,6l mootor
Vaheta süütepool ära.
sellel autol selline tore asi nagu valvetronic mis sellist symptomit esindab
aga vöib ka muud olla.

Ma ise mõtlesin ka valvetronifu peale aga mis seal vwlvel tavaliselt labi olnud sellistel puhkudel, näiteks kas see valvetronicu mootor ??
valvetronic kulub ära.
odavaim välja progeda.
odavaim välja progeda.
odavam kll jah aga kui välja progeda see siis kas küttekulu tõuseb ? võimsus kaob ?milleks see valvetronic vajalik
ja kui ma tahaks korda teha siis mis vidinad vaja vahetada ?
Tänud vastuste eest

ja kui ma tahaks korda teha siis mis vidinad vaja vahetada ?

Tänud vastuste eest

no valvetronic korda teha umbes 3000.-
prgeda 500.-
suurt vahet pole kui proged. edasi ta nagunii ei käi
prgeda 500.-
suurt vahet pole kui proged. edasi ta nagunii ei käi

Nii viga jälle päevakorras kui ilmad külmemaks läinud. Vahetatud kyynlad ja ka kõik syytepoolid. Niiet arvatvasti siis ikka vist viga selles valvetronicu leverites siis??? Kes selle remiga siin eestis yldse tegeleb ja suudab seda teha. Tartus näiteks kedagi, peale Umi. Tallinnas ma saan aru et teeb selliseid asju patrik??? Kui valida valja progremine, mis sellega kaasneb? Kyttekulu tõus??? Jõu kadu? Ja kes seda võiks teostada?:)
Aitäh
Aitäh
Vead siis 1 ja 5ndas silindris. Ja multiple missfires. Käib hommikul nagu traktor.
Peale progemist et muutunud midagi arusaadavat.
siiski neil poole läheb ka suht tihti . tõsta 1 ja 5nda silindri poolid teise kohta ja vaata hommikul uuesti kus vead esinevad.
siiski neil poole läheb ka suht tihti . tõsta 1 ja 5nda silindri poolid teise kohta ja vaata hommikul uuesti kus vead esinevad.
Proovitud, vead pysivad ikka 1 ja 5ndas. Ja kes seda valja progemist voix teostada?:)sauh kirjutas:Peale progemist et muutunud midagi arusaadavat.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Chevy TrailBlazer
ega tegemist pole 086ATG nr. auto?
ei oleSKase kirjutas:ega tegemist pole 086ATG nr. auto?