Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Selline probleem siis, et asi ei toimi. Kas siis katki vms. UM on lüliti kohapeal olemas ja ei maksa ka suurt midagi. On kellelgi kogemusi selle vahetamise või remondiga ? Kuda sellele ligi pääseb ja kus ta üldse asub ? Pärast tuleb välja et natuke nokitsemist ja saab iga mees sellise asjaga hakkama aga teeninduses teevad 2h oma jutu järgi ja 500.- jälle läinud
e36 ei tea aga e34 kui on võimalik auto alla pääseda siis käigukastis tagapool otsas kõrvalistuja pool on see lüliti ja vahetamine on küll igale ühele jõukohane ma usun.
ise vahetasin ka e36 selle lüliti ära, kanalipeal saab väga hästi ligi, vaatad kuhu juhtmed lähevad käigukasti külge, ja mingi silmusvõtmega peaks selle lüliti kätte saama.
mul oli jama, et kunagi tagurpidituli ei põlenud.... peale neid suuri kylmasid hakkas uuesti tööle..... nüüd jälle ei tööta... aru ma ei saa ja ära ma ei mõista... aga jah... alt pääseb ligi.... aga kui see lyliti välja keerata, ega siis käimari õli välja ei jookse???
hollow kirjutas:mul oli jama, et kunagi tagurpidituli ei põlenud.... peale neid suuri kylmasid hakkas uuesti tööle..... nüüd jälle ei tööta... aru ma ei saa ja ära ma ei mõista... aga jah... alt pääseb ligi.... aga kui see lyliti välja keerata, ega siis käimari õli välja ei jookse???
ei jookse midagi. Auto tõstuki või kanali peale ja ainult vahetamise rõõm.
hollow kirjutas:mul oli jama, et kunagi tagurpidituli ei põlenud.... peale neid suuri kylmasid hakkas uuesti tööle..... nüüd jälle ei tööta... aru ma ei saa ja ära ma ei mõista... aga jah... alt pääseb ligi.... aga kui see lyliti välja keerata, ega siis käimari õli välja ei jookse???
ei jookse midagi. Auto tõstuki või kanali peale ja lüliti asub suht käigukasti peal juhi pool.
seda kus ta asub seda ma tean aga ei julenud teda ära keerata
See lüliti vahetus on lapesemäng, kui kanali peale on võimalik pääseda. Lüliti küljest keeramisel ei ei hakka ka õli jooksma, kuna norm tase on madalamal ning see vahetus oma kogemustele tuginedes ei võta aega rohkem kui 5 minutit. Nii et kellel see lüliti jukerdab, siis UM-i jubina järele ja vahetuseks jõudu tööle .
Lüliti ise maksis vist u 100 kr ringis...