E60 530d nn. Hing kinni?
E60 530d nn. Hing kinni?
Tere! 530d 160kw 2003a. Masinal hing kinni alla 2500pöööret? Enne kui korralik minek tuleb on hetkeks (1sek u.) must tahm taga ja poob ning siis lendab nagu loom. Katalüsaator on eemaldatud, õhu-kütusefilter uued. Väljalaske kollektor vahetatud e39 malmi vastu ( vana oli lõhki ja ka esialgne mittemineku kahtus) egr puhastatud MAF ja MAP puhastatud ja töökorras. Vaakumi lekked coo,eri lekked puuduvad ja ka nn. turbovarras liigub
. Veateated puuduvad nii idrives kui ka arvutiga. Aitähh kui saan asjalikke ja abilikke soovitusi!

Re: E60 530d nn. Hing kinni?
Turbo geomeetria võib siiski kinni olla, olenemata vardast.
Mis pihustite näidud olid?
Mis pihustite näidud olid?
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Ei ole pihusti näite vaadatud. Kuidas turbo geomeetria nn. lahti saab? Olen andnud korralikult pähe ikka et äkki aitab see? Kuid nii juba u. 300km sõidetud ja ikka sama jama. Esimene käik on täitsa hing kinni ja näiteks 5. käik kui pöörded u. 2000 siis hetk ainult jõnksutab ja lendab. Ühesõnaga ikka hing kinni alla 2000. Kas oleks keegi siin Soomes abiks mulle ?
-
- Huviline
- Kontakt:
Soomes sa seda suure tõenäosusega ei lahenda
Mina suudaks seda ka kaugjuhtimise teel lahendada aga see eeldaks korralike diagnostikaseadmete olemasolu sul ning samuti mõningasi juppe prooviks
Lihtsam oleks Eestisse tulla
Mina suudaks seda ka kaugjuhtimise teel lahendada aga see eeldaks korralike diagnostikaseadmete olemasolu sul ning samuti mõningasi juppe prooviks
Lihtsam oleks Eestisse tulla
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520
Tänud patrik! Kas sa mulle saad 27juuni lõunaks aja kinni panna? Olen siis Eestis. Ps. Auto töötab ikka samas vaimus
Nüüd avastasin selles et isegi kui kohapeal hoida pöördeid 2500 siis sekund-kaks ja pöörded piirajas ilma pedaali juurde vajutamatta. Kunagi tegi mul üks passat sama nalja kui õhulugeja peetis. Võtsin juhtme õhulugejalt: see ei muutnud midagi. Imelik mis?