E60 JÕUDU POLE
E60 JÕUDU POLE
Tere, auto on 530 XD 2006 a. Ei tea mis viga,gaasipedaali põhja vajutades teeb kickdown ära pöörded lähevad üles aga edasi liigub väga vaevaliselt. Kas kasti turbiinis viga??. Kui auto välja suretada ja siis uuesti käima panna siis esimene kiirendus on okei..nagu midagi poleks viga..ja siis jälle kaob jõud. Madalatel pööretel auto sõidab ilusti vahetab käiku ilusti ja sõidab nagu sõitma peab peab. Olen eestist 200 km kaugusel kas tohib sõita või pean treilieri tellima? Idrive ei näita midagi.
Re: E60 JÕUDU POLE
Põhimõtteliselt mootoril jõud on, aga pöörded on üleval ja asi libistab kõik maha?
Arvatavasti pead korraliku klotsi panema jah.
Kui treiler maksab kolmekohalist numbrit, siis mina teeks veel viimase sõidu
kerge jalaga otse remondimehe juurde.
Kas kõik käigud libisevad?
Arvatavasti pead korraliku klotsi panema jah.
Kui treiler maksab kolmekohalist numbrit, siis mina teeks veel viimase sõidu
kerge jalaga otse remondimehe juurde.
Kas kõik käigud libisevad?
Teen kodudes elektriasju korda. 36€/h. Anna murest märku. www.motovool.ee
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Oled huvitatud elektriautodest ja tahad enda panuse anda? PS Oskad või tahad osata RS485, Modbus? PS!
Kõik käigud libisevad. Mootor käib ilusti,ei tossa.
Kas tegu võib olla turbo juhtimisega v EGR-ga. Autol sai vahetatud ka 3 kuud tagasi turbo ehk tehti vahetamisel miskit valesti.
- jass161
- Huviline
- Peamine sõiduk: E91
Jäta see mootor juba rahule ja keskendu kastilelovebmw kirjutas:Kõik käigud libisevad. Mootor käib ilusti,ei tossa.

97% et turbo küljes elektri geomeetria nussib sinu aju)
http://bmwcats.com/bmw/catalog/E61/4880 ... 1/11_5227/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://bmwcats.com/bmw/catalog/E61/4880 ... 1/11_5227/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kast on korras.Mootor ka. Kolmapäeval saan kõik teada mis viga.Viga turbo juhtimises ilmselt.jass161 kirjutas:Jäta see mootor juba rahule ja keskendu kastilelovebmw kirjutas:Kõik käigud libisevad. Mootor käib ilusti,ei tossa.
mootor juba korras?
segane lugu

ei ole eriline sõnasepp,aga vead siis tulid välja sellised. turbol kaks klappi läbi ühe saan vahetatud (250Tauri_J kirjutas:mootor juba korras?segane lugu
euri) teist saab ainult koos turboga osta,mis on kahju kuna auto sai 3 kuud tagasi taastatud turbo peale,nüüd siis selline ebaõnn.
-
- Huviline
- Kontakt:
Mina ei tea ühtegi klappi turbo juures mis 250 euri maksab.
Üle veidi ei lastud? Või kirjeldad väga valesti.
Elektrilist geomeetriat eraldi ei müüda ja kui sellega miskit oleks, ei liiguks ju kohe
Üle veidi ei lastud? Või kirjeldad väga valesti.
Elektrilist geomeetriat eraldi ei müüda ja kui sellega miskit oleks, ei liiguks ju kohe
Ära saada mulle sõnumit, helista! Tel:5028520