Bmw-st olen omanud ammustest aegadest alates e30st kuni e46 ja e39 faceliftini....õnneks/kahjuks pole üle aasta nendele pidama jäänud kuna tahaks alati midagi uut proovida, seega pole tunda saanud ka remondirõõme. Sõita nendega on olnud alati hea. Kuid nüüd hakkab keskiga kätte jõudma ja plaan miskit Bmw valikust ligi võtta 2-3aastaks. Kuna ruumi väga meelletult vaja pole(ise lühemat kasvu ja lapsi vaid 2) siis olen hoidnud 3-seeria poole(5- seeria on ka muidu väga ilus kuid püsihooldused kallimad ja laguneb rohkem).
Meeldib diisel....kütusekulu ja NM on meeldivad. Kuid milline neist oleks turvalisem? Mida arvate chippimisest? mul soomlasest sõber ja see kiidab küll taevani 3-st ja veel chipituna(tal 2006a ja 318tdi, chipituna.....terav, öko ja püsib teel kui magnetina.
Milline diiselmootoritest oleks kõige mõistlikum ökonoomsuse ja remondi(mitte hoolduse) seisukohalt.
Plaan osta facelifti järgne mudel .....hind 10-12tuh, max 14-15tuh(selle hinna juures võiks siis v.hea varustusega leida). Läbisõit max 150000(et omal jääks sõiduruumi hoolduse kõrvalt)

Loodan saada asjalikku põhjendatud arutelu.
Muide, sõelale on jäänud ka samas hinnaklassis Audi A4 ja Volvo S või V 60.