Tuvastatud reklaamiblokeerija: Meie veebis on võimalik kuvada külastajatele veebireklaamid. Palun kaaluge oma reklaamide blokeerija keelamist meie veebisaidil.
Probleem et vesi satub kuhugi kompuutrisse ja peale seda hakkab auto segast peksma. Tahaks siis teada mida teha,kust vesi sisse pääseb ja kus see aju täpsemalt asub või saab kuskilt mujalt vett. See päris ohtlik asi ,ei taha et maha kärssab.
[quote][i]Algselt postitas usakona[/i]
Probleem et vesi satub kuhugi kompuutrisse ja peale seda hakkab auto segast peksma. [/quote]
mida tähendab "segast peksma"? mida auto pärast pesulat tegema hakkab?
Kas sina oled see kes iga kord pargib oma BMW Petra pesula kõrvale....
Ise olen E36 omanik ja mul sellist muret küll ei ole.Ise kasutan Neste Spectrat- proovi äkki aitab
Siis ma sind näinud seal, kuid see spectra on Neste pesula nt. Pärnu mnt silla kõrval, seal kus Mersu keskus on. Lihtsalt mõte on selline, et järsku on petras mingi juga suunatud just kohta mida BMW ei kannata ja Spektras seda ei ole(lihtsalt mõte) ja Teine asi Spectra on ilma harjadeta pesu(ei kahjusta värvi ka)
Võimalik, et vesi satub lambdasse(Petral ju altpesu ka). Proovi ilma altpesuta, kui norm, peab lambdat tekkama(ta peab olema veekindel).
Kas bensakuluga pole probleemi?